ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση - μυστήριο

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση - μυστήριο

Ειρήνη Λαγούδη: Πεπεισμένοι είναι οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της αδικοχαμένης 44χρονης, ότι βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια δύο -τουλάχιστον- δραστών.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Οι δράστες τη μετέφεραν νεκρή στο πίσω κάθισμα, δήλωσε ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«H Eιρήνη δεν αντιστάθηκε καθώς ήταν ήδη νεκρή όταν οι δράστες τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα». Το αποτύπωμα από το μποτάκι της 44χρονης, το οποίο βρέθηκε ανάγλυφο στον ουρανό του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος, είναι το στοιχείο – κλειδί. Λύνει ουσιαστικά το γρίφο πώς βρέθηκε η γυναίκα στο πίσω μέρος του οχήματος.

«Είχε σταματήσει η παραγωγή αιθάλης όταν έγινε αυτό το αποτύπωμα, δηλαδή είχε σβήσει η φωτιά, είχαν ανοίξει οι δράστες την πόρτα του συνοδηγού», συμπλήρωσε ο κ. Γκουρμπάτσης.

«Το γεγονός ότι δεν είναι σβησμένο αλλά ανάγλυφα αποτυπωμένο, αποδεικνύει μετά βεβαιότητας ότι ήταν ήδη νεκρή και αυτό έγινε στην προσπάθεια των δραστών να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα», εξήγησε.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της άτυχης μητέρας έχουν καταλήξει στη σκηνή του εγκλήματος. Έχουν αναλύσει καρέ – καρέ όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Έχουν πειστεί ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια τουλάχιστον δύο δραστών, οι οποίοι έβαλαν και τη φωτιά.

«Είναι προφανές ότι δεν μπορούσε να τις ανοίξει τις πόρτες, κάτι την εμπόδιζε, κάποιοι την εμπόδιζαν. Το μυαλό μου πάει μόνο στην ανθρωποκτονία και σε τίποτε άλλο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση της οικογένειας για να δώσει τέλος στο θρίλερ

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας οι οποίοι έκαναν και τη δική τους αυτοψία είναι ότι η έκθεση έρευνας, η έκθεση αυτοψίας και η έκθεση κατάσχεσης πειστηρίων ήταν μόνο δύο σελίδες και 6 σειρές.

Σύμφωνα με τον Ανδριανό Γκουρμπάτση, έγιναν σημαντικά λάθη από την Αστυνομία:

«Μάλιστα για την πυρκαγιά υπήρξαν δύο σειρές, απαράδεκτο για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Δεν υπήρχε πουθενά αναφορά γα τα αποτυπώματα, ούτε και για άλλα ίχνη καύσης. Δεν υπήρχε αναφορά για την ζώνη ασφαλείας, η μόνη αναφορά που έχει γίνει για τη φωτιά είναι ότι υπήρξαν ίχνη κάπνας και αλλοιώσεις από τη φωτιά. To από πού ξεκίνησε η φωτιά, καμία αναφορά. Υποβάθμισαν την υπόθεση και πίστεψαν στην αυτοχειρία, τους οδήγησε να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Εξήντα έξι ημέρες μετά το θάνατο της 44χρονης, η υπόθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου παραμένει ανοιχτή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει από την πλευρά των Αρχών το οποιοδήποτε νέο στοιχείο.

Πηγή πληροφοριών: Star

Διαβάστε επίσης:

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον - exoikonomisi.ypen.gr: Είναι οριστικό... Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις!

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ