ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για τον 30χρονο «δράκο» από το Αγρίνιο

Νέα στοιχεία για τον 30χρονο «δράκο» από το Αγρίνιο

«Ίσως δεν είναι ο μόνος που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους πράξεις», αναφέρει ο δικηγόρος των οικογενειών των ανήλικων που φέρεται να έπεσαν θύματα του 30χρονου Νίκου Μαντζαβίνου - Εκ νέου στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι - θύματα του «δράκου»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του δικηγόρου των τριών οικογενειών που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο δικηγόρος των οικογενειών, υποστήριξε ότι ενδεχομένως ο νεαρός παιδόφιλος δεν είναι ο μόνος στο Αγρίνιο που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους πράξεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανότατα δεν λειτουργούσε από μόνος του, κάνοντας λόγο για ισχυρές ενδείξεις που φαίνεται να έχουν περιέλθει σε γνώση του!

«Ίσως να έχουμε άλλες διαστάσεις στην υπόθεση από αυτές που φαινόταν στην αρχή. Εδώ μάλλον μιλάμε για ένα κοινό μυστικό στην πόλη. Θα ξαναπώ όμως ότι θα πρέπει να ανοίξουν στόματα στο Αγρίνιο. Από την αρχή μίλησα και επιμένω ότι αυτό που έχουμε πει μέχρι στιγμής είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ακόμη υπάρχει πορεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Συνείδηση, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι, όπου έμενε ο 30χρονος, αλλά και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου από όπου κατέσχεσαν φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης και τα ευρήματα, τα οποία εστάλησαν προς εξέταση έφεραν αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα κατά την εξέταση των ευρημάτων οι αστυνομικοί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό. Το υλικό αυτό θα συσχετιστεί στην υπάρχουσα δικογραφία, ενώ για τα συγκεκριμένα ευρήματα ενημερώθηκε και η εισαγγελία.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει απασχολήσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παρόμοια αδικήματα.

Τη Μεγάλη Τρίτη επίσης την πόρτα του γραφείου του ανακριτή Αγρινίου πέρασαν τα δύο αγόρια στα οποία φέρεται να ασέλγησε ο 30χρονος. Ο ανακριτής ερευνά αν οι πράξεις του κατηγορούμενου βιντεοσκοπήθηκαν από τον δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στις 2 Μαρτίου όταν η μητέρα ενός 13χρονου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το παιδί της έπεσε θύμα ασέλγειας από τον 30χρονο.

Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τη σύλληψη του νεαρού δράστη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφιών από την Ελληνική Αστυνομία και λίγες ημέρες αργότερα, στις 10 Μαρτίου οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σχετικές ειδήσεις