ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο για παράνομα προϊόντα καπνού

Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο για παράνομα προϊόντα καπνού

Με τη σύλληψη τριών Ελλήνων για λαθρεμπόριο καπνού, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (5/4) η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο που ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης, εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες 50 ετών και 52 ετών και μία 40χρονη γυναίκα έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ για παράνομη κατοχή και διακίνηση καπνού. Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο 50χρονος και η 40χρονη προμηθεύονταν παράνομα μεγάλες ποσότητες διαφόρων ειδών καπνικών προϊόντων, τα οποία παράλληλα με νόμιμη προμήθεια ομοειδών προϊόντων, αποθήκευαν και διακινούσαν στην αγορά της Κρήτης.

Στην οικία και σε χώρους που χρησιμοποιούν ο 50χρονος με τη 40χρονη, καθώς και σε επιχείρηση του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 215 κιλά καπνού και το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, προερχόμενο, σύμφωνα με την αστυνομία, από παράνομες δραστηριότητες. Οι ποσότητες των προϊόντων καπνού παραδόθηκαν στο Τελωνείου Ηρακλείου.

Το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, συνεχίζει την έρευνα ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις