Ρέθυμνο: Βρήκαν τόνους ναρκωτικών σε πλοίο που είχαν ελέγξει και το 2017 (vid)

Newsbomb

photo: eurokinissi

Κάτω από άκρα μυστικότητα επίλεκτη ομάδα των Λιμενικού Σώματος έκανε «φύλλο και φτερό» το πλοίο

Οι άνδρες του λιμενικού Σώματος στην Αγία Γαλήνη, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το πλοίο «Andreas» έκρυβε κι άλλους τόνους ναρκωτικών στα αμπάρια του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 13 μήνες από τότε που έγινε η ανακάλυψη των έξι τόνων, εκατόν εβδομήντα επτά κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (6.177,800) κάνναβης, συνολικής αξίας 70 εκατ.ευρώ, οι λιμενικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι στα αμπάρια του κρύβονταν και άλλες ποσότητες που δεν έχουν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις καμπίνες εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο είχαν κρύψει 6,5 τόνους χασίς σε μορφή σοκολάτας και 43 κιλά ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το ιστορικό

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τα 6 μέλη του πληρώματος, συριακής υπηκοότητας, ενώ το ρυμουλκό οδηγήθηκε στην Αγία Γαλήνη Κρήτης, όπου μετά από ενδελεχή έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 241 δέματα με ναρκωτικές ουσίες, επιμελώς τοποθετημένα σε ειδικές κρύπτες επί του πλοίου.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είχε δηλώσει τότε το πλήρωμα, το ρυμουλκό θα πήγαινε στη Μάλτα για επισκευαστικές εργασίες, ενώ στις 30 Νοεμβρίου 2017 βρισκόταν στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταφθάνει νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Προσοχή! Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τρόφιμα από τα ράφια (pic)

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved