ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Σταματιάδη: Ανάπηρος «ραλίστας» φυγάδευσε το δολοφόνο του επιχειρηματία

Δολοφονία Σταματιάδη: Ανάπηρος «ραλίστας» φυγάδευσε το δολοφόνο του επιχειρηματία
Ο ακρωτηρισμένος οδηγός οδηγούσε με ταχύτητες 200 χλμ.

Με τις οδηγικές ικανότητες ενός ακρωτηριασμένου ατόμου, που κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκριθούν με αυτές των οδηγών ταχύτητας κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα ο ένας από τους στυγερούς δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματίαδη.

Ο απίστευτος driver που συμμετείχε ως τσιλιαδόρος την ημέρα που οι ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο επιχειρηματία στην Κάτω Κηφισιά τον περασμένο Απρίλιο, ανέλαβε την επόμενη κιόλας ημέρα να φυγαδεύσει το συνεργό του εκτός Ελλάδας.

Οι δύο τους με ένα αυτόματο αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» ξεκίνησαν τη διαδρομή τους προς την Αλβανία, με τον ανάπηρο οδηγό που του λείπουν ένα χέρι κι ένα πόδι να αναπτύσσει ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 200 χιλιόμετρα. Μάλιστα πέρασαν σαν σίφουνας από το Τελώνειο της Κακαβιάς, προτού προλάβουν οι αστυνομικοί να τους σταματήσουν για να τους ελέγξουν.

Το σχέδιο του ενός από τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη, του Κ.Τ ήταν να παραμείνει για λίγο κρυμμένος στην πατρίδα του και στη συνέχεια να διαφύγει για το Βέλγιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας, όπως αναφέρει η «Espresso» διαπιστώθηκε και τι απέγινε ο κακοποιός που φέρεται ότι πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον άτυχο επιχειρηματία. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κ.Τ είχε συλληφθεί στο Βέλγιο ο ομοεθνής του F.A διέφυγε από την Ιταλία που είχε κρυφτεί κι επέστρεψε στην πατρίδα του την Αλβανία.

Πάντως οι αστυνομικοί έχουν χαρτογραφήσει όλες τις κινήσεις του και έχουν ενημερώσει τις αλβανικές Αρχές, ζητώντας τη σύλληψη του, καθώς σε βάρος και των δύο ταυτοποιημένων δολοφόνων του Σταματίαδη έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης

Η μαφία των φυλακών, ο ψήστης και το κοτόπουλο: Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι για συμβόλαια θανάτου

Σχετικές ειδήσεις