ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν ανήλικοι Πολωνοί - Τους κέρασαν κουλουράκια οι αστυνομικοί

Ηράκλειο: Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν ανήλικοι Πολωνοί - Τους κέρασαν κουλουράκια οι αστυνομικοί
EUROKINISSI

Με χειροπέδες κατέληξαν δύο ανήλικοι Πολωνοί οι οποίοι μεθυσμένοι προκαλούσαν ζημιές σε οχήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι δύο 17χρονοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Λόγω της ανηλικότητας τους αφέθηκαν ελεύθεροι και τους ορίστηκε δικάσιμος για τις 25 Σεπτεμβρίου. Κατά την προσαγωγή τους πάντως στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει την πράξη τους και να δηλώνουν μετανιωμένοι. Οι δύο 17χρονοι είχαν έρθει μόνοι τους για διακοπές στην Κρήτη με αποτέλεσμα να είναι ανεξέλεγκτοι και στην διασκέδαση τους.

Οι ζημιές που προκάλεσαν είναι αρκετά σοβαρές. Μετά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας που ανέλαβε την προανάκριση άρχισαν να συνέρχονται λίγο.

Λόγω της ανηλικότητας τους κρατήθηκαν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν στα κρατητήρια μαζί με ενήλικες κρατουμένους ενώ αστυνομικοί τους πρόσφεραν το πρωί και κουλουράκια που αγόρασαν από το φούρνο. Παράλληλα δε φρόντισαν να ενημερώσουν το Προξενείο ώστε στην συνέχεια να ενημερωθούν και οι οικογένειες τους.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Αιγαίο: Το περίεργο περιστατικό ανάμεσα στο Γιαβούζ και το Πολεμικό Ναυτικό

Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Ο Τσίπρας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις