ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρόδος: Στη φυλακή ο 47χρονος που σκότωσε με ένα χαστούκι τη Μαρία Χαρίτου

Ρόδος: Στη φυλακή ο 47χρονος που σκότωσε με ένα χαστούκι τη Μαρία Χαρίτου
Pixabay

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε έναν 47χρονο κάτοικο Ρόδου, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της 44χρονης Μαρίας Χαρίτου του Νικολάου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο 47χρονος φέρεται στις 2 Ιουλίου 2018 να μετέβη στην οικία της πρώην συντρόφου του Μαρίας Χαρίτου στην οδό Αλκαίου στην Μεσαιωνική Πόλη και μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της να την χαστούκισε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στο τσιμεντένιο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, θλαστικό τραύμα, εκτεταμένο αιμάτωμα αριστερά μετωποβρεγματικά, κάκωση μεσολοβίου και ατροφία εγκεφάλου συνεπεία των οποίων απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση το βράδυ της 4ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι της από μια 23χρονη, έναν 34χρονο, έναν 33χρονο, έναν 47χρονο και ένα ακόμη άτομο. Την 21.55 ώρα ο 33χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η Χαρίτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Η Χαρίτου διακομίσθηκε, αεροπορικώς, στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Γεώργιος» στο Ηράκλειο της Κρήτης σε κωματώδη κατάσταση.

Την 27η Οκτωβρίου 2018 διακομίστηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και την 12:00 ώρα της 29ης Οκτωβρίου 2018 απεβίωσε συνεπεία οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας. Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 47χρονος εύρισκε πελάτες στην Χαρίτου προκειμένου εκείνη να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί τους έναντι χρηματικής αμοιβής. Το βράδυ της 2ας Ιουλίου 2018 φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με άγνωστο άνδρα, ο οποίος της έδωσε 10 ευρώ.

Η Χαρίτου, θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο, ο οποίος έκλεισε το ραντεβού.

Την 2α Ιουλίου 2018 ο 47χρονος φέρεται να την χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο και εκείνη να έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα και να έχασε τις αισθήσεις της.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2018 ο 47χρονος φέρεται να ανέφερε το περιστατικό στον 34χρονο όταν και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στην οικία της η Χαρίτου.

Σημειώνεται ότι η Χαρίτου αλλά και ο 47χρονος έκαναν χρήση ναρκωτικών και απασχόλησαν κατ’ επανάληψη τις αρχές. Απολογούμενος ο ίδιος αρνήθηκε ότι την χτύπησε και υποστήριξε ότι την επισκέφθηκε αλλά δεν μπήκε στην οικία της την επόμενη ημέρα διότι φοβόταν λόγω προηγούμενων διενέξεων που είχαν ότι θα τον κατηγορούσε για κλοπή.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Νεκρός διάσημος ποδοσφαιριστής (pics)

Συγκλονιστικό: Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της - Η σπάνια ασθένεια (pics)

Σχετικές ειδήσεις