ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φονικό Μακρινίτσα: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τη δολοφονία των δύο αδελφών

Δράστης φονικό Μακρινίτσα
Intime News

Σοβαρά επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου – Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της Μακρινίτσας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδελφού της Γιώργου, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο δράστης μπήκε υπό αστυνομικό κλοιό στην κλούβα της Αστυνομίας από την οδό Ιωλκού στις 16.10 και αντιμετώπισε την οργή του πλήθους που φώναζε ότι «δεν θα γλιτώσεις φονιά, δολοφόνε» και του ζητούσαν να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 16:00, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, όπου εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί αλλά και απλοί πολίτες, είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τον 32χρονο που σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της στην Μακρινίτσα την περασμένη Δευτέρα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να μεταφερθεί στο θωρακισμένο λεωφορείο της Αστυνομίας που θα τον οδηγούσε στις φυλακές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να συγκρατήσουν και να απωθήσουν τον κόσμο, ενώ τα επεισόδια συνεχίσθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας καθώς κάποιοι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το λεωφορείο της Αστυνομίας, ακόμα και πέφτοντας μπροστά στο αυτοκίνητο, κάτι που κατάφεραν αρκετές φορές.

foniko-makrinitsa.jpg
Σοβαρά επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια του Βόλουmagnesianews.gr

Όπως μεταδίδει το e-thessalia.gr, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη απώθηση της μητέρας του δύο παιδιών, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο - Άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα