ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά νερά: Τι είπε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του - Ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα

Γλυκά νερά: Τι είπε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του - Ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Περίπου επτά ώρες βρίσκεται στο ανακριτικό γραφείο ο 33χρονος πιλότος, που ολοκλήρωσε την απολογία του λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, εμφανίστηκε με υπόμνημα και υπέβαλε δύο αιτήματα.

Το πρώτο αίτημα αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim, καθώς αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο σχετικά με τον σχεδιασμό του εγκλήματος. Ουσιαστικά δηλαδή, ο 33χρονος αμφισβητεί τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. και υποστηρίζει ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους και να περιγράψουν το αν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ τους.

Ο ίδιος φέρεται να επέμεινε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή εξαιτίας της έντασης που είχε προηγηθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε απο το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Εκεί, όπως υποστήριξε, είχαν μια φορτισμένη συζήτηση και στη συνέχεια εκείνος επιχείρησε να την αγκαλιάσει. Όπως φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή, έγειρε δίπλα της και έπειτα από λίγο κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να ζήτησε ξανά συγγνώμη, λέγοντας ότι κατέστρεψε δυο οικογένειες με την πράξη του και διέλυσε και την δίκη του με την 20χρονη κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self Τest: «Ναι» από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στη διάθεσή τους από τα φαρμακεία