ΕΛΛΑΔΑ

Self Τest: «Ναι» από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στη διάθεσή τους από τα φαρμακεία

self test φαρμακεία
INTIME NEWS

Θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των self test από τα φαρμακεία όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Tη συνέχιση της δωρεάν διάθεσης των self test από τα φαρμακεία για τους επόμενους δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) αποφάσισε το Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με ψήφους 11 υπερ, 3 κατά και 1 λευκό.

«Το αίσθημα ευθύνης για την προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας και η κοινωνική μας ευαισθησία για την προστασία των πολιτών δεν μας επιτρέπουν άλλες σκέψεις. Ως Φαρμακοποιοί στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στηρίζουμε την προστασία τους από τον κορονοϊό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς.

Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ είναι υποχρεωτικά για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και για τους εργαζόμενους στο δημόσιο.

Παράλληλα, ως το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τις μάσκες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, με δεδομένη την καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας και όσα θα εισηγηθεί η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων που θα συνεδριάσει την Πέμπτη με κύριο θέμα την κατάργηση της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος – Ακυρώνονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού