ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γιάννης Μάρκου: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Γιάννης Μάρκου: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε
Αυτός είναι ο 26χρονος που έκανε την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου
Facebook

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου - Πότε απολογείται

Προθεσμία για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου για ασήμαντη αφορμή.

Νωρίτερα ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα.

Ποιος είναι ο 26χρονος που επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου

Το πρωί της Κυριακής ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς για την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 26χρονος συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 26χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς παρουσία του δικηγόρου Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον δικηγόρο, Γιώργο Μακρή.
Ο 26χρονος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων ενώ από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο 19χρονος, φίλος του 26χρονου.

Γιάννης Μάρκου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από τη στιγμή της συμπλοκής με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου που δέχθηκε 15 μαχαιρίες από τον 26χρονο δράστη.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει την αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου δράστη της επίθεσης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκου: Αλλαξε δικηγόρο ο 26χρονος - Τι θα πει για τη Βαρυμπόμπη

Δικηγόρος 26χρονου στο Newsbomb: Δεν υπήρξε προμελέτη, έχει σοκαριστεί

Μάρκου: Αυτός είναι ο 26χρονος που του επιτέθηκε με μαχαίρι