ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υποκλοπές:Κατέθεσε στην εισαγγελέα η Γεροβασίλη -Την Τρίτη ο Βαξεβάνης

Υποκλοπές:Κατέθεσε στην εισαγγελέα η Γεροβασίλη -Την Τρίτη ο Βαξεβάνης

Η κυρία Γεροβασίλη έχει δηλώσει ότι έχει πέσει θύμα υποκλοπών και έχει καταθέσει και μήνυση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Το κατώφλι της εισαγγελίας πρωτοδικών πέρασε σήμερα η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στην εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία χειρίζεται την έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών. Υπενθυμίζεται, ότι η κυρία Γεροβασίλη έχει δηλώσει ότι έχει πέσει θύμα υποκλοπών και έχει καταθέσει και μήνυση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

«Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων. Με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή» ανέφερε η κα Γεροβασίλη, σημειώνοντας πως το Μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Νίκος Δένδιας.

Αμέσως μετά την κα Γεροβασίλη τη σκυτάλη παίρνει ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας βαξεβάνης, ο οποίος είχε προβεί σε αποκαλύψεις για το θέμα των παρακολουθήσεων μέσω της εφημερίδας του.

Το πρωί της Τρίτης θα καταθέσει τελικά ο δημοσιογράφος, προκειμένου στην κατάθεση του να συμπεριληφθούν και οι νέες αποκαλύψεις στις οποίες θα προβεί την Κυριακή η εφημερίδα του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

«Αιτία πολέμου» για τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ

ΣΥΡΙΖΑ: Με όρους μαφίας ο Μητσοτάκης προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του

Κυριάκος Μητσοτάκης για λίστα παρακολουθήσεων: «Απίστευτο ψέμα»