ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Super Κική: Παραμένει κρατούμενη μετά την παρουσία της στον εισαγγελέα - Οι κατηγορίες εναντίον της

Super Κική: Παραμένει κρατούμενη μετά την παρουσία της στον εισαγγελέα - Οι κατηγορίες εναντίον της

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα η λεγόμενη Super Κική, κατά κόσμον Κυριακή Λιτσάκη, η οποία θα παραμείνει κρατούμενη τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη. 

Στο κρατητήριο οδηγείται εκ νέου η Super Κική (aka Κυριακή Λιτσάκη), μετά την παρουσία της στον εισαγγελέα. Οι κατηγορίες εναντίον της σύμφωνα με τον δικηγόρο του μηνυτή, είναι ληστεία κατά συναυτουργία αλλά και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος αναφέρει σε δήλωσή του: «Κρίθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι οι τρεις κατηγορούμενες θα παραπεμφθούν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την Πέμπτη είναι η ανάκριση και εμείς θα παρασταθούμε ως υποστήριξη της κατηγορίας για το θύμα, ο οποίος έχει δεχτεί αυτή την απρόκλητη επίθεση. Ήταν μια ενέδρα από τις κυρίες αυτές, προκειμένου να τον αφήσουν είτε ανάπηρο είτε να τον δολοφονήσουν.

Μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απόπειρα δολοφονίας, όμως οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Έχει κατάγματα στο σαγόνι και στη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα στο σώμα του. Έστω και αν προκλήθηκε η σύντροφός του από εκείνον λεκτικές, δεν απαντάμε σε προκλήσεις έτσι, χωρίς να της έχει προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Ποτέ δεν απαντάμε με βία στη βία. Υπάρχουν εισαγγελικές αρχές. Αλίμονο αν κάποιος παίρνει το νόμο στα χέρια. Επίσης αν δίναμε εντολές όπως η κυρία Super Κική, που νομίζει ότι επηρεάζει έναν κόσμο δεν καταλαβαίνω από απειλές».

Σχετικές ειδήσεις

Super Κική: Άνδρας καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντός της - Έδειξε τα σημάδια

Γιώργος Λιάγκας για Super Κική: «Γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά»

Super Κική: Ξέσπασε για τη σύλληψή της η μητέρα της