ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος

Στη φυλακή οδηγείται και ο έβδομος από τους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που έχει αναγνωρίσει, ως κακοποιητές, η 12χρονη από τα Σεπόλια.

Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Χθες, Τρίτη, έγιναν δύο ακόμη προφυλακίσεις και πιο συγκεκριμένα ενός 33χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι του φέρεται να βίαζε την 12χρονη αλλά και ενός 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη, μετά τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον πρώην διαιτητή, Φίλιππο Ντόβα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Σχετικές ειδήσεις