ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στην Ευελπίδων η χήρα του δημοσιογράφου - «Δεν γνωρίζω πρόσωπα για να υποδείξω»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στην Ευελπίδων η χήρα του δημοσιογράφου - «Δεν γνωρίζω πρόσωπα για να υποδείξω»
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ παράλληλα κατέθεσε ως μάρτυρας για μία ώρα ενώπιον του ανακριτή. 

Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στην Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης 4/5.

Τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία προφυλακίστηκαν την Τετάρτη 3 Μαΐου, μετά την πολύωρη απολογία τους ενώπιον ανακριτή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα δυο αδέρφια 40 και 48 ετών αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται πλέον στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, βρέθηκε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ παράλληλα κατέθεσε ως μάρτυρας για μία ώρα ενώπιον του ανακριτή.

«Εμμένω στην κατάθεση που είχα δώσει τις πρώτες ώρες στο Ανθρωποκτονιών. Δεν γνωρίζω κάποια πρόσωπα για να υποδείξω» είπε και συμπλήρωσε: «Εμείς, η οικογένειά του εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του. Εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε γιατί μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν να γυρίσει ο Γιώργος πίσω».

Ο δικηγόρος της Στάθας Αλεξανδροπούλου, κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι ενδείξεις που χρειάζονται υπάρχουν, μένει να δούμε τι αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην δικογραφία για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε η χήρα του δημοσιογράφου

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο Καλλιακμάνης - Πώς ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι τον σκότωσαν

Δολοφονία Καραϊβάζ: To ύποπτο παρελθόν των συλληφθέντων - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον «εντολέα»