ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά Νερά: Χάνει τις πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι συνέβη

Γλυκά Νερά: Χάνει τις πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι συνέβη
Eurokinissi

Το «παρών» έδωσε σήμερα στη δίκη για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Kανονικά διεξάγεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου με τον ίδιο τον κατηγορούμενο να είναι παρών στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνεχίζεται η εξέταση της γειτόνισσας του ζευγαριού η οποία δέχεται ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες, καθώς έχει αποφασίσει να δώσει και εκείνος, θα δώσει το «παρών».

Από ό,τι φαίνεται ωστόσο, η απόφασή του άλλαξε καθώς η παρουσία του στο Εφετείο σημαίνει ότι δεν θα δώσει φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς είναι αδύνατον να καταφέρει να βρίσκεται στο εξεταστικό κέντρο των φυλακών το πρωί της Παρασκευής για να εξεταστεί στο πρώτο μάθημα.

Όπως αναφέρει και το Star η απόφασή του να δώσει Πανελλήνιες ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων, ενώ είχε διαρρεύσει κιόλας πως επιθυμία του ήταν να περάσει στην Νομική Σχολή.

Πάντως παρόλο που είχε επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση πληροφορίες λένε ότι δεν έχει αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει, αλλά μάλλον θα έχει αρκετό χρόνο να αποφασίσει, καθώς όπως όλα δείχνουν θα επιχειρήσει να δώσει την επόμενη χρονιά.

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του Εφετείου η γειτόνισσα του ζευγαριού που στην πρώτη ημέρα της κατάθεσής της είχε ισχυριστεί ότι ο Αναγνωστόπουλος ήταν χειριστικός με την Κάρολαιν.

Σχετικές ειδήσεις

Γλυκά Νερά: Θα παραστεί στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι θα γίνει με τις Πανελλήνιες

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες