ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή υποστήριξαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που τους αποδίδονται, δηλαδή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι 7 εκ των 8 κατηγορουμένων στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο ένας εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία φορά εμφάνιση το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή υποστήριξαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που τους αποδίδονται, δηλαδή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Σεπόλια: «Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά» - Τι λέει η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που κατηγορείται και για εμπλοκή της στους βιασμόυς και για τη μαστροπεία μίλησε μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται προφυλακισμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πέρσι είπε στο παιδί να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πηγαίνω κάποιες ώρες στο μαγαζί του να καθαρίζω. Πήγα και μετά από λίγο μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο. Από όταν πήγα σε αυτή τη δουλειά πήγαινε στο μίνι μάρκετ και καθάριζε η μικρή κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε αυτό το κτήνος στον δρόμο του, το παρέσυρε, του έκανε πλύση εγκεφάλου και το κατέστρεψε» ανέφερε η μητέρα της 12χρονης.

Στη συνέχεια διέψευσε πως το παιδί έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και ότι το είχε παρατημένο στην πλατεία του Κολωνού: «Πήγαινε το απόγευμα στην πλατεία και καθόταν έως τις 21:00 – 22:00 το βράδυ και το καλοκαίρι μέχρι τις 00:00. Το ότι έφευγε κάποιες φορές για να πάει στα ραντεβού που της έκλεινε εκείνος και μου έλεγε ότι πήγαινε βόλτα με το ποδήλατο δε σημαίνει ότι το είχα παρατημένο το παιδί».

«Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά για το τι θα λέει»

Η μητέρα της 12χρονης ανέφερε επίσης πως ο 53χρονος την είχε δασκαλέψει πολύ καλά και έτσι δεν είχε καταλάβει. «Αν είχα καταλάβει το οτιδήποτε θα το είχα καταγγείλει. Οι συνομιλίες τους ήταν κρυπτογραφημένες. Όταν πήγε στη θεία της στη Λευκάδα, είδε τα μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μου τα έστειλε και εγώ έκανα την καταγγελία» πρόσθεσε.

Τα χρήματα που δέχτηκε από τη σύζυγο του Μίχου

«Η γυναίκα του μου πρόσφερε χρήματα για να μου κλείσει το στόμα. Τα πήρα για να αποδείξω στην αστυνομία αυτό ακριβώς, ότι προσπαθεί να με σωπάσει, όχι για να εκμεταλλευτώ το παιδί μου. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ θα έπαιρνα και τα 10.000 που μου πρόσφερε», είπε η προφυλακισμένη μητέρα.

Την ίδια ώρα η μητέρα υποστήριξε πως ρώτησε τη γυναίκα του 53χρονου πώς μπορεί και δεν καταγγέλλει τον βιαστή σύζυγό της και ότι εκείνη της απάντησε ότι θα καταστραφούν οι οικογένειές τους.

«Εμένα μου την κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά πίστευε ότι θα φοβηθούμε και δε θα τον καταγγείλουμε» πρόσθεσε η μητέρα.

«Έβαλε τα ποσά στον λογαριασμό μου για να με μπλέξει»

«Εγώ δεν έλεγχα τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Δεν ήξερα ότι έβαζε χρήματα. Αλλά τα έβαζε για να είναι καλυμμένος και να με μπλέξει κι εμένα», είπε.

Σχετικές ειδήσεις