ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στίγκας: Εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες

Στίγκας: Εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες
Eurokinissi

Στίγκας: Ο επικεφαλής του κόμματος φέρεται να έχει κληθεί προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου  Πάγου  το πρωί της Τρίτης.

Στη διενέργεια επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έπειτα από τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα. Μάλιστα, ο επικεφαλής του κόμματος φέρεται να έχει κληθεί προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου το πρωί της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Στίγκας προχώρησε στη διαγραφή τριών βουλευτών του κόμματος (Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη) κάνοντας δημόσια καταγγελία από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και χαρακτηρίζοντας τους 3 βουλευτές «καθοδηγούμενους και ποδηγετούμενους» από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και ποτε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθειά δημοκράτης», είπε χαρακτηριστικά.