ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Τι αναμένεται ο ιδιοκτήτης των τριων τσοπανόσκυλων που δάγκωσαν μέχρι θανάτου την άτυχη μητέρα δύο παιδιών στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ' όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος.

Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης

Χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, τελέστηκε και η κηδεία της άτυχης γυναίκες, με συγγενείς και φίλους να την αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Η κηδεία της μητέρας δύο αγοριών τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειά της, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έχει συμβεί.

Στην κηδεία βρέθηκε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο οποίος μιλώντας στο thesstoday.gr. τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να μην έχουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

«Εύχομαι αυτό το τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει όλους τους θεσμικούς φορείς έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι μαζί δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό περιστατικό των δεσποζόμενων πλέον, πέραν των αδέσποτων ζώων» τόνισε ο Παντελής Τσακίρης.

«Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό»

Όσο περνούν οι μέρες, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. Μια από αυτές είναι και η περιγραφή του κηπουρού που βρήκε την 50χρονη στην αυλή του σπιτιού της.

«Έτρεξα να τη βοηθήσω, ήταν κομμάτια, τα ρούχα της ήταν σκισμένα και την είχαν δαγκώσει παντού. Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό και αίματα στο πρόσωπο. Πρώτη φορά είδα τέτοια εικόνα στη ζωή μου» είπε στο Star.