ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για αρπαγή ανήλικης

Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για αρπαγή ανήλικης

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης κοπέλας, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Χαϊδάρι.

Σε βάρος του επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του αλλά και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας. Σημειώνεται, ότι στον ανακριτή κατέθεσε ο πατέρας του 22χρονου ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι του, από την Ελευσίνα όπου βρισκόταν για έξοδο με τους φίλους του, αλλά χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου και ζήτησε βοήθεια από την 16χρονη.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορουν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρισω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογιζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική» φέρεται να είπε στηναπολογία του.

Πάντως, στην ιατροδικαστική φέρεται να γίνεται λόγος για «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλωντος αμβλεος οργάνου».

Τι κατήγγειλε η 16χρονη

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Μαρτίου. Η 16χρονης είχε επιστρέψει από ένα σχολικό πάρτι και περίπου στις 6:30 το πρωί ενημέρωσε την μητέρα της ότι θα πήγαινε σε μία φίλη της, που έμενε κοντά για να της δώσει ένα φάρμακο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, η κοπέλα έζησε τον απόλυτο τρόμο καθώς επέστρεφε στο σπίτι της, καθώς ένας άντρας, που την παρακολουθούσε, βγήκε από το όχημά του, την πλησίασε και αφού την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

«Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε "Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω". Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η μητέρα της, η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον 22χρονο και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι ενός γείτονα.

Η μητέρα πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό. Ο δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με τη συναίνεσή του και ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους, καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.