ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γεωργιάδης-Μηταράκης για τις απόπειρες δωροδοκίας βουλευτών

Γεωργιάδης-Μηταράκης για τις απόπειρες δωροδοκίας βουλευτών

Πολιτική σκοπιμότητα στην προσπάθεια εμπλοκής τους στην υπόθεση με τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών ενόψει της Προεδρικής εκλογής, «βλέπουν» οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νότης Μηταράκης.

Σε δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος της κατάθεσής που έδωσαν για την υπόθεση στον εισαγγελέα Εφετών, στον οποίο προσήλθαν αυτοβούλως, οι κ. Γεωργιάδης και Μηταράκης αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή.

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από Καμμένο και Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομά μου, κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμία εμπλοκή. Η γνωριμία μου με τον Σούκουρη ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Καμμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».

Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Είναι απαράδεκτη η εμπλοκή του ονόματός μου. Πρόκειται για άθλια υπόθεση. Ο Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου. Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν τα 3 εκατ. ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων».

Σχετικές ειδήσεις