ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παραιτήθηκε ο γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Α. Τσιγκρής

Παραιτήθηκε ο γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Α. Τσιγκρής

Mετά από δύο μήνες στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής ο κ. Άγγελος Τσιγκρής, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Τσιγκρής αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ, με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές στο Νομό Αχαΐας και για να τηρηθεί η συνταγματική προθεσμία του άρθρου 56 παρ. 3ε, που θεσπίζει κώλυμα εκλογιμότητας σε όσους γενικούς γραμματείς υπουργείων δεν έχουν παραιτηθεί δεκαοκτώ (18) μήνες πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας, δηλαδή πριν την 17ηΔεκεμβρίου. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας».

Ο Υπουργός ευχαριστώντας για τη συνεργασία τους τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα, δήλωσε: «Αποχωρεί από το Υπουργείο ένας άξιος συνεργάτης, με μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του».

Ρoή Ειδήσεων