ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χανιά: Δικάζεται εργολάβος που της ζήτησε από εργαζόμενη να επιστρέψει το μισθό της

Χανιά: Δικάζεται εργολάβος που της ζήτησε από εργαζόμενη να επιστρέψει το μισθό της

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, θα δικαστεί στα Χανιά, εργολάβος καθαριότητας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, μετά από καταγγελία εργαζόμενης ότι ενώ της κατέβαλε τα δεδουλευμένα μέσω τράπεζας στη συνέχεια της ζήτησε να του επιστρέψει κάποιο χρηματικό ποσό.

Η εργαζόμενη κατήγγειλε το περιστατικό με τον εργολάβο στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Τα χρήματα που ζήτησε ο εργολάβος να του επιστραφούν προσημειώθηκαν και στη συνέχεια κλήθηκε στην αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις.

Ο εργολάβος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, κλήθηκε σήμερα (20/3/2015) να παρουσιαστεί στο αυτόφωρο. Ωστόσο οι συνήγοροί του ζήτησαν να αναβληθεί η διαδικασία προκειμένου να κληθούν, ως μάρτυρες υπεράσπισης τέσσερις εργαζόμενοι στην εταιρεία του κατηγορούμενου.

Στο πλευρό της καταγγέλλουσας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο οποίος αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της καταγγελίας και επεσήμανε ότι θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της η υπεράσπιση, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για την επιστροφή των χρημάτων και ότι το επίμαχο ποσό που επιστράφηκε ήταν χρήματα που είχαν δοθεί για την εξυπηρέτηση της καταγγέλλουσας.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις