Παρέμβαση εισαγγελέα «για την προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών»

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος προκειμένου να διαπιστωθεί αν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα ΜΜΕ παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του δημοψηφίσματος.

Παρέμβαση εισαγγελέα «για την προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών»
1'

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από έγγραφες καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της Δικαιοσύνης, ενώ ο εισαγγελέας Δημήτρης Γκύζης που θα χειριστεί την υπόθεση θα διερευνήσει εάν διαπράχθηκαν τα αδικήματα της απόπειρας επηρεασμού των ψηφοφόρων και της απόπειρας νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος. Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα θα μπει και η μετάδοση δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα εάν έγιναν σε χρόνο, που από το νόμο απαγορεύεται.

Δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί και σε βάρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου και συγκεκριμένα να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί παράβαση καθήκοντος από τα μέλη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν τις προηγούμενες μέρες παρά τις καταγγελίες που υπήρξαν προκειμένου η έρευνα να μην εκληφθεί ως προσπάθεια φίμωσης του Τύπου.

Υπενθυμίζεται πως τοNewsbomb.gr είχε ξεσκεπάσει τα ύπουλα σχέδια και την προπαγάνδα των καναλαρχών.

Απέναντι στην τρομοκρατία που επιχείρησαν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, το Newsbomb.gr αποτέλεσε την πιο δυνατή φωνή αντίστασης και καταγγελίας της προπαγάνδας. Η ήττα που υπέστη το κατεστημένο του χθες δεν έχει προηγούμενο.

Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, οι δημοσκόποι... παροχής υπηρεσιών και οι πάσης φύσεως μνημονιακοί εκπρόσωποι των εγχώριων και ξένων συμφερόντων, εισέπραξαν κατάμουτρα το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που θα μπορούσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν, από έναν λαό που ό, τι και να κάνουν ΔΕΝ τρομοκρατείται.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή