ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015: Συγχαρητήρια Παρασκευόπουλου για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015: Συγχαρητήρια Παρασκευόπουλου για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέπραξαν από το χώρο της δικαιοσύνης ώστε να οργανωθεί και να διεξαχθεί το ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημααπευθύνουν με κοινή δήλωση τους ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο υφυπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μάλιστα, κάνει λόγο «για πραγματικό άθλο».

Συγκεκριμένα στη δήλωση τους ο υπουργός και ο υφυπουργός αναφέρουν:

«Οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέπραξαν από το χώρο της δικαιοσύνης ώστε να οργανωθεί και να διεξαχθεί σε χρόνο εξαιρετικά σύντομο το ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα. Όχι μόνο η ανάγκη ταχύτητας, αλλά και οι τεχνικές και οικονομικές δυσκολίες που ξεπεράστηκαν, επιτρέπουν και σε μας να αναφερθούμε σε έναν πραγματικό άθλο.

Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Β. Θάνου Χριστοφίλου, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ε. Κουτζαμάνη, τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Β. Αλεξανδρή, και στο πρόσωπο αυτών τους αντίστοιχους λειτουργούς, καθώς επίσης και όσους συμβολαιογράφους, δικαστικούς υπαλλήλους και στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών του Υπουργείου υπερέβαλαν τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της διεξαγωγής ενός σημαντικού θεσμού της δημοκρατίας, όπως το δημοψήφισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων