ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός των Μιχαλολιάκου – Ζαρούλια

Αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός των Μιχαλολιάκου – Ζαρούλια

Αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός με 24ώρη φύλαξη που είχε επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδικότερα το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄ αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα που εξέδωσε σήμερα αποφάσισε την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄ οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄ οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την άρση του περιοριστικού όρου προκειμένου να μπορεί ο Νίκος Μίχος να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Στο μεταξύ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

Σχετικές ειδήσεις