ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλκιδική: Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος - Τι θα υποστηρίξει

Χαλκιδική: Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος - Τι θα υποστηρίξει

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (29/01) οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 35χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος. Σε εξέλιξη η απολογία του.

Ο Κλοντ Λέσι είχε ζητήσει και λάβει από τον ανακριτή δύο συνεχόμενες προθεσμίες προκειμένου να απολογηθεί ενώπιόν του για τη στυγερή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη, στην Ορμύλια Χαλκιδικής και την απαγωγή του 4χρονου γιου τους.

Σήμερα το πρωί, μετήχθη από την Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται τα τελευταία 24ωρα, στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής όπου και πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 35χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για την σε βάρος του αποδιδόμενη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, όπως επίσης για το γεγονός ότι μετά το φονικό άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 μέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, θέτοντας κατ' αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του ανήλικου.

Σε δηλώσεις του, την περασμένη Τετάρτη, ο συνήγορός του είπε σε δημοσιογράφους ότι ο 33χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και είναι αποφασισμένος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι το φονικό δεν ήταν μια προμελετημένη πράξη.

Η αστυνομία πάντως έχει αντίθετη άποψη καθώς όταν ο 35χρονος πήγε στο σπίτι της Λέλας Μαυρομάτη είχε στο σακίδιό του 3.5000 ευρώ και αρκετά τρόφιμα, κάτι που δείχνει ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα και ήταν προετοιμασμένος για το έγκλημα αλλά και για τη φυγή του στην Αλβανία.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις