ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Άφαντος ο Σώρρας - Ποιες περιοχές «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ.

Άφαντος ο Σώρρας - Ποιες περιοχές «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις | Αρτέμης Σώρρας: Σε βάρος του αρχηγού των «Ελλήνων Συνέλευσις» εκκρεμεί και η υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων, η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ - ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν αφορούσε, σύμφωνα με τον πρώην συνήγορο του Σώρρα και μηνυτή, Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Οι δυό τους καταδικάστηκαν ερήμην σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με την Αστυνομία να έχει εδώ κι ένα εικοσιτετράωρο εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους σε Αθήνα και Πάτρα. Διευκρινίζεται δε ότι τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβλήθηκε και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Σε δηλώσεις του, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, σημείωσε ότι «είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Λεπίδας

Πηγή βίντεο: patrastimes.gr

Η υπόθεση των 600 δισ.

Παράλληλα, ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του έχουν ήδη κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου κακουργηματικών πράξεων και στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία «ξεσκονίζει» τόσο την περιβόητη υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων όσο και τη δράση του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου διερευνά τους τελευταίους μήνες τα... πεπραγμένα Σώρρα και σίας, προκειμένου να διακριβώσει τη διάπραξη βαρύτατων αδικημάτων, μεταξύ των οποίων της συγκρότησης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και απάτης, αλλά και πλημμεληματικού χαρακτήρα αξιόποινων πράξεων, όπως διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Αποκλειστικά στο Newsbomb.gr το παραπεμπτικό βούλευμα που στέλνει τον Σώρρα και τη σύζυγό του στη φυλακή

Όπως μπορείτε να δείτε από το βούλευμα που παρουσιάζει το Newsbomb.gr μιλάμε για τεραστίου μεγέθους απάτη.

DIKO1

Ο Σώρρας και η σύζυγός του πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο προκειμένου να το πουλήσουν, αλλά ποτέ δεν έδωσαν τα χρήματα από την πώληση στον ιδιοκτήτη.

DIKO 2

Μιλάμε για ποσό 45.000 ευρώ!!!

Με διάφορες απάτες κατάφεραν να κρατήσουν τα χρήματα και να εξαπατήσουν τον ιδιοκτήτη ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε νομικά.

DOK 3

Σχετικές ειδήσεις