Δεκτή η αίτηση Καρυπίδη για τη διερεύνηση των περιουσιακών στοιχείων της «Μαρινόπουλος Α.Ε»

Newsbomb

Ένορκη κατάθεση για όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κληθούν να δώσουν τα πρόσωπα της διοίκησης της εταιρείας «Μαρινόπουλος Α.Ε.», καθώς το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή τη σχετική αίτηση της εταιρείας «Αφοί Καρυπίδη».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία «Αφοί Καρυπίδη» ζητά την αποπληρωμή της, για τις οφειλές της «Μαρινόπουλος Α.Ε», κατά ποσοστό 98,2%, στρεφόμενη κατά της συμφωνίας εξυγίανσης της δεύτερης η οποία προβλέπει μερική διαγραφή των απαιτήσεων των πιστωτών.

Με βάση την απόφαση του Ειρηνοδικείου, η οποία εκδόθηκε την Τρίτη (21/03/2017), υποχρεώνονται οι Λεωνίδας Μαρινόπουλος, Δημήτριος Μαρινόπουλος, Γεώργιος Μαρινόπουλος, Jerome Loubere, Ιωάννης Παντολέων, Γεώργιος Βογιατζάκης, να παρουσιασθούν στο δικαστήριο και να υποβάλουν τον ατομικό κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων τους. Επίσης, στην απόφαση, μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Σχετικά με την υποβληθείσα ένσταση παθητικής νομιμοποίησης για τους Λεωνίδα Μαρινόπουλο, Δημήτριο Μαρινόπουλο και Γεώργιο Μαρινόπουλο ελέγχεται ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθόσον όπως προέκυψε και από την εξέταση του μάρτυρα της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (διευθυντή της οικονομικής διαχείρισης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.), οι πιο πάνω έδιναν εντολές σε αυτόν και ως προς τα ζητήματα της οικονομικής διαχείρισης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (...) Κατ’ ακολουθίαν των ανωτέρω εκτιθέμενων συνάγεται η πιθανολόγηση αδυναμίας ικανοποίησης της απαίτησης της ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΞ και συνεπώς η κρινόμενη αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή ως βάσιμη κατ’ ουσίαν».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved