Φάρσαλα: Ισόβια στην ηλικιωμένο που έλουσε με πετρέλαιο και έκαψε την 26χρονη Μαριάννα

Φάρσαλα: Ισόβια στην ηλικιωμένο που έλουσε με πετρέλαιο και έκαψε την 26χρονη Μαριάννα

Ισόβια και σε δεύτερο βαθμό επέβαλε το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας στον 76χρονο που είχε συλληφθεί για το φόνο της 26χρονης Μαριάννας Μυγδανάλευρου στα Φάρσαλα.

Παρά το γεγονός πως ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, η ποινή με την οποία είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας, δεν άλλαξε: Ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία, ο κατηγορούμενος που είχε υπό την άτυπη «προστασία» του τη Μαριάννα, τη δολοφόνησε το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011 στα Φάρσαλα. Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι. Το σοκαριστικό σύμφωνα με την τότε εκτίμηση του ιατροδικαστή, είναι ότι η άτυχη κοπέλα κάηκε ενώ ήταν ακόμα στη ζωή. Το πτώμα της βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν μάρτυρες, «ο γέροντας που όλα αυτά τα χρόνια δεν την έβλεπε σαν κόρη του, τη σκότωσε για να μην φύγει από κοντά του με τον άνδρα που επέλεξε σαν μνηστήρα της».

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μίλησαν για δικαίωση.

Πηγή: onlarissa.gr