ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονική επίθεση στον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονική επίθεση στον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου

Η επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια.

Για τις 5 Φεβρουαρίου διεκόπη η εκδίκαση της υπόθεσης για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του κομμωτή των celebrities Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του booker μοντέλων Έλενας Χριστοπούλου, στο σπίτι τους στο Λυκαβηττό.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων διορίστηκε πρόσφατα και ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν τόσο ο Καλλίτσης όσο και η Χριστοπούλου, οι οποίοι δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους. Ο Πάνος Καλλίτσης σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να το ξαναπεράσει αλλά είναι αναγκαίο και εξέφρασε την ελπίδα σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός κομμωτής και η σύζυγός του, τον Ιανουάριο του 2016, δέχθηκαν επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριό τους στο Χαλάνδρι, στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά από τρεις συνολικά σφαίρες στο στήθος και τα πόδια ο γνωστός κομμωτής, καθώς και η σύζυγός του, η οποία δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προσοχή: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρά φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Τρόμος στο Μαξίμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Έγγραφο βόμβα

Σχετικές ειδήσεις