ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αργολίδα: Αναβλήθηκε η δίκη της «μαύρης χήρας» για τη δολοφονία του συζύγου της (pics&vid)

Αργολίδα: Αναβλήθηκε η δίκη της «μαύρης χήρας» για τη δολοφονία του συζύγου της (pics&vid)
Aναβλήθηκε για τις 22 Φεβρουαρίου

Η εκδίκαση της υπόθεσης της χήρας του καπετάνιου, που είχε διακοπεί στις 9 Ιανουαρίου 2019 και ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (30/1/2019) στα δικαστήρια Ναυπλίου, αναβλήθηκε για τις 22 Φεβρουαρίου μετά από αίτημα των δικηγόρων.

Πρόκειται για την υπόθεση της Δήμητρας Βούλγαρη, που κατηγορείται ότι σκότωσε στην Κοιλάδα Αργολίδας, τον 42χρονο σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, σε αυλή σπιτού φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επιμένει η κατηγορούμενη, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Η ίδια έχει πει στους αστυνομικούς ότι πρέπει να ψάξουν «αλλού τον δολοφόνο», υποστηρίζοντας ότι η σωματική της διάπλαση δεν θα της επέτρεπε να διαπράξει το φόνο του συζύγου της.

Μάλιστα, η «μαύρη χήρα» άρχισε να βγαίνει σε εκπομπές, μεταξύ αυτών και της Αγγελικής Νικολούλη, ζητώντας από τις Αρχές να βρουν τους δολοφόνους.

Ο θάνατος του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου είχε αρχικά παρουσιαστεί ως αυτοκτονία από τη σύζυγό του.

Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, φανέρωσε ότι είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ένας επίδοξος αυτόχειρας.

ΠΗΓΗ argolikeseidiseis.gr

Σχετικές ειδήσεις