ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του» - Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς για τον δολοφόνο της

Φολέγανδρος: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του» - Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς για τον δολοφόνο της

Απολογείται σήμερα ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο - «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του είχε μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου» απαντά η μητέρα της 26χρονης

Απολογείται σήμερα ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τη μητέρα της 26χρονης να του απαντά για τη συγγνώμη που ψέλλισε την Τρίτη ότι «δεν τη δέχομαι, είχε μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου».

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί υπήρχε μια ευκαιρία, είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου. Να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Δεν τη δέχομαι εγώ τη συγγνώμη του» είπε χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα της 26χρονης.

«Κλειδί» για την ποινική μεταχείριση του δολοφόνου αναμένεται να αποτελέσει η έκθεση του ιατροδικαστή που θα αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης Γαρυφαλλιάς.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, πάντως, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα τη στιγμή που ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για έναν «συνειδητοποιημένο δράστη».

«Ο κατηγορούμενος λειτούργησε με απόλυτα συνειδητοποιημένο τρόπο. Έχουμε έναν συνειδητοποιημένο δράστη, δεν μιλάμε για ακαταλόγιστο», τόνισε ο κ. Κούγιας την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι «ο συνήγορος του 30χρονου πατά πάνω σε ένα συγκεκριμένο άρθρο για να μην εκτίσει την ποινή του στην φυλακή, αλλά σε ψυχιατρείο»

Παράλληλα έκανε λόγο για «ακραία εριστική συμπεριφορά του δράστη από την πρώτη στιγμή».

Από την πλευρά του ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων την Τρίτη την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, ήταν «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Την ίδια ώρα μαρτυρίες από το περιβάλλον της 26χρονης αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά είχε ξεκινήσει για διακοπές μαζί με φιλικά ζευγάρια με προορισμό το νησί της Σίφνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, όμως, αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στην Φολέγανδρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε επαγρύπνηση η κυβέρνηση- Στο επίκεντρο της προσοχής τα νησιά- Τι θα γίνει με τη Μύκονο