ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Φολέγανδρο: Ο 30χρονος σκότωσε την Γαρυφαλλιά γιατί πήραν... λάθος δρόμο

Δολοφονία στην Φολέγανδρο: Ο 30χρονος σκότωσε την Γαρυφαλλιά γιατί πήραν... λάθος δρόμο
Δολοφονία στην Φολέγανδρο: Ο 30χρονος σκότωσε την Γαρυφαλλιά γιατί πήραν... λάθος δρόμο

Μια 26χρονη δολοφονήθηκε επειδή το ζευγάρι... έχασε τον δρόμο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Την στιγμή που ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς απολογείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα τελευταία λεπτά της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αίτιο του τσακωμού που οδήγησε στο μοιραίο, ήταν ότι πήραν λάθος δρόμο. Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε μια τοποθεσία του νησιού ωστόσο έχασε τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης που οδήγησε στον θάνατό της.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

«…Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στο κεντρικό δελτίο του ANT1, αποκαλύπτοντας πως αύριο θα έχει στα χέρια του νέα στοιχεία. Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος αποκάλυψε, ότι η Γαρυφαλλιά υποπτευόταν, ότι ο δολοφόνος της παρακολουθούσε τα μηνύματά της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη χθες (17.07.2021) το βράδυ στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολέγανδρου και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση 26χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, προχθές (16.07.2021) το απόγευμα ανασύρθηκε η ημεδαπή χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «Λυγαριά» Φολεγάνδρου και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η προανακριτική έρευνα για το περιστατικό, αρχικά, ανατέθηκε από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή στον Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου, ενώ στις έρευνες συνέδραμαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου και στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, που μετέβησαν άμεσα στη Φολέγανδρο.

Στο πλαίσιο των ερευνών αναζητήθηκε ο 30χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς απογευματινές ώρες χθες (17.07.2021) σε βραχώδη θέση κοντά στη θαλάσσια περιοχή, όπου ανευρέθηκε η σωρός της 26χρονης και προσήχθη στον Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου.

Από τη διερεύνηση, συλλογή και συνδυαστική εξέταση των δεδομένων της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας και η προανακριτική έρευνα ανατέθηκε στη Ελληνική Αστυνομία.

Στο νησί κλήθηκε και μετέβη πρωινές ώρες σήμερα και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς υποβοήθηση του προανακριτικού έργου.

Όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες προχθές (16.07.2021) o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Στοπ στα πριβέ πάρτι στις βίλες – Θα δούμε lockdown και σε άλλα νησιά