ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Πότε λήγει η προθεσμία

Προσλήψεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Πότε λήγει η προθεσμία
pixabay/αρχείο

Υπουργείο Άμυνας: Θέσεις διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού για το Ακαδηµαϊκό Έτος 2019-2020 

Αναλυτικότερα, δημοσιεύτηκε προκήρυξη για πενήντα πέντε (55) Θέσεις ∆ιδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού µε Σύµβαση (ΕΠΣ), κατηγορίας Ειδικών Επιστηµόνων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου πλήρους ή µερικής απασχόλησης, για τη διεξαγωγή ∆ιδακτικού – Ερευνητικού έργου.

1.Για τη συµµετοχή στη διαδικασία πρόσληψης οι ενδιαφερόµενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε έντυπη και ηλεκτρονική µορφή, σύµφωνα µε το σχετικό επισυναπτόµενο υπόδειγµα, στην οποία, µεταξύ άλλων, θα δηλώνονται υπεύθυνα οι πραγµατικά διαθέσιµες ώρες και ηµέρες της εβδοµάδας για πρωινή και απογευµατινή απασχόληση στη Σχολή. Η σωστή συµπλήρωση της αίτησης είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.

β. Βιογραφικό σηµείωµα, σε ηλεκτρονική µορφή,στο οποίο να αναφέρονται κυρίως οι σπουδές, η ακαδηµαϊκή, επιστηµονική, ερευνητική, επαγγελµατική δραστηριότητα; καθώς και πλήρες αναλυτικό υπόµνηµα του επιστηµονικού έργου του υποψήφιου, επίσης σε ηλεκτρονική µορφή, τα οποία και υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.

γ. Αντίγραφα τίτλων σπουδών σε ηλεκτρονική µορφή. Σε περίπτωση τίτλων σπουδών του εξωτερικού, θα πρέπει να επισυνάπτεται η αναγνώριση των τίτλων από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π..

δ. ∆ιδακτική, ερευνητική προϋπηρεσία, καθώς και η τεχνική εµπειρία αρµοδίως όπου απαιτείται, τεκµηριωµένη, σε συναφές γνωστικό αντικείµενο του αντίστοιχου µαθήµατος, σε ΑΣΕΙ ή ΑΕΙ.

ε. Επιστηµονικές δηµοσιεύσεις, σε ηλεκτρονική µορφή, συµπεριλαµβανοµένης και της διδακτορικής διατριβής, πλην των περιπτώσεων για τους οποίους δεν απαιτείται ∆ιδακτορικό ∆ίπλωµα, όπως αναλυτικά περιγράφεται παραπάνω.

στ. Πιστοποιητικό Υγείας από Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή, το οποίο θα κατατεθεί εφόσον επιλεγεί ο υποψήφιος. Η καταφατική ή αρνητική δήλωση που αντικατέστησε το αντίγραφο ποινικού µητρώου δικαστικής χρήσης, θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της πράξης διορισµού.

ζ. Πιστοποιητικό τύπου Α, εκπλήρωσης Στρατιωτικών Υποχρεώσεων (για τους άρρενες) ή νόµιµης απαλλαγής από αυτές.

Προθεσμία

1. Προσκαλούνται οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, το αργότερο µέχρι την 30 Οκτ 2019 και ώρα 12:00 π.µ..

2.Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εµπρόθεσµα µε την αίτηση των υποψηφίων. Υποψήφιοι/ες, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή µη επικυρωµένα, όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.

3. Η αίτηση και όλα τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφιοτήτων των ενδιαφεροµένων θα πρέπει να κατατεθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική µορφή µέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρµας Υποβολής της ΣΣΕ apply.sse.gr

4. Ιδιαιτέρως, επισηµαίνεται ότι, προς διευκόλυνση των Επιτροπών Εκλογής, η απαιτούµενη ηλεκτρονική εκδοχή των Βιογραφικών Σηµειωµάτων (CV) των υποψηφίων πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλεται σε ανοικτή µορφή (πχ .doc, .docx ή .odt)."

5. Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε στη Γραµµατεία της Κοσµητείας του Τµήµατος Στρατιωτικών Επιστηµών της Σ.Σ.Ε., κάθε εργάσιµη ηµέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, και στα τηλέφωνα: 210-890-4217 και 2108904257-58
Email: kosmitia@sse.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www.sse.gr

Η ΣΣΕ θα ανακοινώσει πίνακα όσων έχουν επιλεγεί µετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ιστοσελίδα της www.sse.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις