ΕΡΓΑΣΙΑ

Πυροσβεστική: Νέες θέσεις εργασίας - Δείτε προθεσμία

Νέες θέσεις εργασίας - Δείτε προθεσμία
Δείτε ποιους αφορά

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη της πυροσβεστικής για την εισαγωγή ιδιωτών, στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.)

Οι προσλήψεις θα γίνουν προκειμένου να καλυφθούν οι παρακάτω κενές οργανικές θέσεις:

  • Πληροφορικής και Επικοινωνιών 38
  • Μηχανικών (14 πολιτικοί μηχανικοί,15 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και 14 μηχανολόγοι μηχανικοί) 43
  • Μετεωρολογίας 19
  • Νομικής 18
  • Οικονομικών 32

Δικαιούχοι

1. Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του Κεφαλαίου Β της παρούσας προκήρυξης και δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του ιδίου, εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (μπροςπίσω) από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συμπληρώνουν αυτή και την υποβάλλουν στις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 23/08/2021 και από ώρα 08:00 έως και την Τρίτη 07/09/2021, έως ώρα 14:00, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου.

2. Για την υποβολή της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένα από αυτούς πρόσωπα κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, (Μάτσα 32, Κάτω Κηφισιά Αττικής) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία, να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και εφόσον πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης.

Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που υποβάλλεται ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά στην αρμόδια Επιτροπή ή κατατίθεται εκπρόθεσμα ή σε περίπτωση που δεν κατατεθεί εμπροθέσμως κάποιο εκ των απαιτούμενων δικαιολογητικών της παρούσας προκήρυξης, δε γίνεται δεκτή, θεωρείται ως ουδέποτε υποβληθείσα και δε λαμβάνεται υπόψη για το διαγωνισμό. Η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

3. Μετά την υποβολή και πρωτοκόλληση της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης δεν έχει δικαίωμα ο υποψήφιος να την ανακαλέσει ή να μεταβάλει τα δηλωθέντα σε αυτή στοιχεία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών.

4. Σε περίπτωση επιστροφής των δικαιολογητικών από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή και ύπαρξης αμφισβήτησης επί της ηλικίας ή των κατατιθέμενων δικαιολογητικών, ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να μεταβεί αυτοπροσώπως, κατά τις ημερομηνίες από την Τετάρτη 08/09/2021 έως και την Παρασκευή 10/09/2021 και από ώρα 08:00΄ έως και ώρα 14:00, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παραλαβής
Δικαιολογητικών που λειτουργεί ομοίως στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.