ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Τρικκαίων: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Τρίκαλα
Νέες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 23 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι ημέρες και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα μέχρι και 18/11/2021.

Δείτε τις θέσεις εργασίας:

Δικαιολογητικά

  • 1. Αίτηση
  • 2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • 3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι ΔΕΝ έχουν το κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών[όπως αναλυτικά αναφέρεται στην παρ.2 του άρθρου 38 του Ν.4765/21).4.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prokirixeis@trikalacity.gr).

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: O 41χρονος πήδηξε από τον συρμό για να σωθεί - Έσπασαν τα φρένα σε βαγόνι εργασιών

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»