ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος - Ποιες ειδικότητες αφορά

ΑΣΕΠ
Οι προσλήψεις θα γίνουν στον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος
ΙΝΤΙΜΕ

ΑΣΕΠ: Με 28 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος 

Η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου θα γίνει για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ, Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού &Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» που εδρεύει στο Δ.Ε. Αρτέμιδος Νομού Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «εκμάθηση μουσικών οργάνων και μουσικής», συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική προκήρυξη και το παράρτημα αυτής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spata-artemis.gr. ή να την παραλάβουν από τη Γραμματεία του Νομικού Προσώπου (Λ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 5η ΣΤΑΣΗ Τ.Κ.190 16) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα -Παρασκευή και ώρες 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00π.μ. έως 13:00μ.μ., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 5η ΣΤΑΣΗ Τ.Κ.190 16, (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6635523).