ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στην ΕΡΤ: Μέχρι σήμερα (27/9) οι αιτήσεις

Προσλήψεις στην ΕΡΤ: Μέχρι σήμερα (27/9) οι αιτήσεις
Η διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης έργου ορίζεται από την υπογραφή της έως 31/12, με δικαίωμα παράτασης

Προσλήψεις με σύμβαση μίσθωσης έργου στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. - Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων

Αναλυτικότερα, οι θέσεις αφορούν:

α) Για το έργο της παρακολούθησης της εξελικτικής διαδικασίας (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεσης παραγωγής, ποιοτικός έλεγχος κλπ) ενός ή περισσοτέρων νεανικών εκπομπών, διαχείριση περιεχομένου πλατφόρμας ERTFLIX, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου σε δύο (2) άτομα.

β) Για το έργο της κατάρτισης του μουσικού περιεχομένου (λίστες, για τις ανάγκες όλων των ραδιοφωνικών σταθμών και συνεργάζεται στη δημιουργία νέων, ιντερνετικών και μη), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) άτομο.

γ) Για το έργο της παρουσίασης αθλητικών εκπομπών και αθλητικών ειδήσεων σε ενημερωτικές εκπομπές, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν (1) άτομο.

Η διάρκεια της ανωτέρω σύμβασης μίσθωσης έργου ορίζεται από την υπογραφή της έως 31.12.2022, με δικαίωμα παράτασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτύου από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στον ιστότοπο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την 27η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης Προσωπικού, τηλεφωνικά στο 210 607 5687 ή 5673 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο tm.proslipseon@ert.gr .

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ψηφιακών Υποδομών & Εφαρμογών, τηλεφωνικά στο 210 609 2375 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο mediatek@ert.gr .

Η ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι τα αναφερόμενα στην ΑΙΤΗΣΗ του είναι γνήσια και αληθή.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει όλα τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στην ΑΙΤΗΣΗ του, καθώς και κάθε άλλο τυχόν απαιτούμενο έγγραφο. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής των ανωτέρω εγγράφων, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. επιφυλάσσεται να αναθέσει το έργο στον επόμενο επιλαχόντα. Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού και η διαδικασία επιλογής και πρόσληψης θα πραγματοποιηθεί με άκρα εχεμύθεια.

Διαβάστε επίσης:

Προσωπικοί Βοηθοί - prosopikosvoithos.gov.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

ΟΚΑΝΑ: Προσλήψεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας - Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων