ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Αμαρουσίου - Δείτε ειδικότητες

Προσλήψεις στο Δήμο Αμαρουσίου - Δείτε ειδικότητες
Θα προσληφθούν καθηγητές μουσικής
pixabay

ΑΣΕΠ - Θέσεις εργασίας: Στην πρόσληψη 105 υπαλλήλων θα προχωρήσεις ο Δήμος Αμαρουσίου.

Ο Δήμος θέλοντας να ενισχύσει τον τομέα του πολιτισμού, αποφάσισε να προχωρήσει στην κάλυψη θέσεων καθηγητών μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 5 έως τις 15 Ιουλίου.

Δείτε στην γκάλερι αναλυτικά τις θέσεις εργασίας που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Προϋποθέσεις

1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω.

2. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συνολική αποδεδειγµένη προϋπηρεσία διδασκαλίας τουλάχιστον τριών (3) ετών.
Από τον συνολικό αριθµό των δασκάλων που πρόκειται να προσληφθούν, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωµα να προσλάβει σε ποσοστό µέχρι 10% του ανωτέρω αριθµού, δασκάλους χωρίς την απαιτούµενη προϋπηρεσία, προκειµένου να δώσει την δυνατότητα σε νέους δασκάλους να αποκτήσουν τη σχετική εµπειρία και προϋπηρεσία.

3. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (π.χ. καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση, κλπ.)

Προθεσμία

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο νοµίµως (µε θεώρηση του γνησίου υπογραφής) εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, στον ισόγειο όροφο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισµού ∆ήµου Αµαρουσίου (οδός Βασ. Σοφίας αρ. 85, τηλ. επικοινωνίας : 210-8056314-5, καθηµερινά, κατά τις ώρες από 10.00 π.µ. έως 14.00 µ.µ.), από την Παρασκευή 05-07-2019 και για δέκα (10) ηµέρες, έως και την ∆ευτέρα 15-07-2019.

Διαβάστε επίσης:

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ2019-07-02 04:00

Σχετικές ειδήσεις