ΕΘΝΙΚΑ

Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τα ελληνοτουρκικά;

Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τα ελληνοτουρκικά;

Ο κ. Τσίπρας αλλά και ο κ. Ερντογάν προσπάθησαν να μας πείσουν ότι υπάρχουν περιθώρια να λυθούν ειρηνικά οι διαφορές των δυο κρατών - Το ερώτημα που απασχολεί τον ελληνικό λαό είναι αν ο κ. Τσίπρας θα επιδείξει την ίδια υποχωρητικότητα που επέδειξε με τια απαιτήσεις των Σκοπίων - Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr - Φοβάστε ότι μπορεί να αδηγηθούμε σε περιπέτειες ή μπορούν να υπάρξουν σχέσεις καλής γειτονίας;

Είναι άραγε αξιόπιστοι συνομιλητές οι Τούρκοι;

Είναι ικανή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να χειριστεί τις ελληνοτουρκικές σχέσεις;

Πιστεύετε ότι μπορούν να υπάρξουν σχέσεις καλής γειτονίας με τους Τούρκους;

Ο κ. Τσίπρας έχει δώσει δείγματα γραφής και από την περίφημη συμφωνία των Πρεσπών. Πριν ακόμα μεταβεί στην Τουρκία, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη στην Κύπρο, αποκάλυψε το στίγμα των προθέσεων του και για το Κυπριακό ζήτημα.

Οι φόβοι αρκετών αναλυτών προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο Τσίπρας και Ερντογάν με τη συγκατάθεση του Αναστασιάδη να φέρουν ξανά το κατάπτυστο σχέδιο Αναν (στην έκτη του μορφή) το οποίο θα παρουσιάσουν με νέο περιτύλιγμα.

Στη δίωρη συνάντηση που είχε ο Τσίπρας με τον Ερντογάν, λίγα πράγματα έγιναν γνωστά. Κατά τρόπο περίεργο, αλλά δικαιολογημένο στις δημόσιες δηλώσεις τους στάθηκαν στο θέμα των οκτώ και όχι στο καυτό ζήτημα των υδρογονανθράκων!

Διαβάστε αναλυτικά:

Αποκάλυψη - ΣΟΚ: Τσίπρας και Ερντογάν θα φέρουν νέο σχέδιο Αναν για το Κυπριακό

Πάρτε θέση και ψηφίστε τώρα

Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τα ελληνοτουρκικά;

  • 47%
  • 52%
  • 1%
7700 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί