ΕΘΝΙΚΑ

Σπουδαία διάκριση: Έλληνας ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ και φέτος

Σπουδαία διάκριση: Έλληνας ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ και φέτος

Είναι οι καλύτεροι χειριστές στον κόσμο και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Αν δεν ήταν αυτοί, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα - γράμματα πάνω από το Αιγαίο, οι Τούρκοι θα βόλταραν ανενόχλητοι με τα F-16 τους πάνω από την… Ακρόπολη!

Μάχιμοι και ετοιμοπόλεμοι κάθε στιγμή προστατεύουν τα δίκαια της χώρας μας. Είναι οι «αετοί του Αιγαίου» που βάζουν πάνω απ’ όλα την πατρίδα και δεν λογαριάζουν τίποτα, αρκεί να βγάλουν τον Τούρκο από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι Έλληνες πιλότοι αποδεικνύουν και στο ΝΑΤΟ πως είναι οι ικανότεροι χειριστές της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας. Για μια ακόμη χρονιά, η σπουδαία διάκριση του καλύτερου πιλότου στο ΝΑΤΟ ανήκει σε Έλληνα σμηναγό, της 340 μοίρας (Αλεπού) της 11Ο Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Σούδας.

Ο Έλληνας σμηναγός ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο κορυφαίος πιλότος στο «σχολείο» αεροπορικής τακτικής του ΝΑΤΟ, που περιλάμβανέ διαχείριση όπλων και ελιγμών.

Ο Σμηναγός ψηφίστηκε από πιλότους του ΝΑΤΟ που συμμετείχαν σ’ αυτή την εκπαιδευτική σειρά του TLP ως «Best Warrior», δηλαδή ως τον επικεφαλής που θα ήθελαν να τους οδηγήσει στη μάχη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκος αστυνομικός με την απειλή όπλου εξωθεί Ιρανούς προς τα ελληνικά σύνορα

Κοροναϊός: Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα ελληνικά νησιά

Σχετικές ειδήσεις