ΕΘΝΙΚΑ

Σοκ στον Έβρο: Τούρκοι πυροβόλησαν πάνω από τζιπ του Ελληνικού Στρατού

Σοκ στον Έβρο: Τούρκοι πυροβόλησαν πάνω από τζιπ του Ελληνικού Στρατού
INTIME NEWS

Αντιμέτωπος με την τουρκική επιθετικότητα είναι ο ελληνικός στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, αργά το βράδυ της Τρίτης, άνδρες των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων Επιχειρήσεων πυροβόλησαν πάνω από τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων που βρισκόταν σταθμευμένο στην ελληνική πλευρά των συνόρων στον βόρειο Έβρο.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες αφότου στην περιοχή εστάλησαν άνδρες και γυναίκες των Ομάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (Polis Özel Harekât) οι οποίοι περιπολούν μέσα στον ποταμό Έβρο πάνω σε ελαστικές λέμβους πάνοπλοι, προστατεύοντας τις εργασίες που γίνονται από την τουρκική πλευρά, ενώ την ίδια στιγμή σημαδεύουν προς την ελληνική πλευρά.

Ποιοι είναι οι Τούρκοι κομάντο που στέλνει ο Ερντογάν

Η διαβόητη Polis Özel Harekât η PÖH αναλαμβάνει δράση στην... προστασία των παράνομων μεταναστών.

«Απάνθρωπες συμπεριφορές από ελληνικής πλευράς». Με αυτή την προπαγανδιστική φράση ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως στέλνει 1.000 κομάντο στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Προφανώς και δεν έπιασαν τον «Σουλτάνο» οι ευαισθησίες του για προστασία παράνομων μεταναστών, τους οποίους χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό για να πιέσει την Ευρώπη να του κάνει τα χατίρια.

Η διαβόητη Polis Özel Harekâ είναι η μονάδα που έστειλε ο Ερντογάν στην Αδριανούπολη με έναν και μοναδικό στόχο: Να προκαλέσει θερμό επεισόδιο με κάθε τρόπο.

Και η Polis Özel Harekâ είναι η κατάλληλη για τέτοιου είδους πρακτικές. Η PÖH είναι ευρέως γνωστή πως έχει στις τάξεις της ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους και μάλιστα η προβοκατόρικη δράση της έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ουσιαστικά μιλάμε για τις ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας. Με βαρύ οπλισμό και το ελεύθερο από τον Ερντογάν να τον... χρησιμοποιεί κατά βούληση, το σκοινί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία τεντώνεται επικίνδυνα.

Δείτε στην gallery τους κομάντο που στέλνει ο Ερντογάν και θα βρεθούν απέναντι στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κως: Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού - Βίντεο-ντοκουμέντο

Σχετικές ειδήσεις