ΕΘΝΙΚΑ

Συνεργάτης του Ερντογάν κατηγορεί χυδαία την Ελλάδα - Έσβησε το μήνυμα από το Twitter άρον άρον

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
AP Images

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα προχώρησε ο διευθυντής επικοινωνίας της προεδρίας της Τουρκίας, και από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαρεντίν Αλτούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα φιλοξενεί τρομοκρατικές οργανώσεις που σχεδιάζουν επιθέσεις εναντίον της χώρας του. Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε πίσω την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media

Με αφορμή τον θάνατο του Τούρκου στρατιωτικού, Ερκάν Ερντέμ, σε συγκρούσεις με τον PKK στην επαρχία Σιίρτ, ο Φαρεντίν Αλτούν προχώρησε σε ένα ακραίο παραλήρημα κατά της Ελλάδας! Με συνεχείς αναρτήσεις στο Twitter ανέφερε πως η Τουρκία σύντομα «θα εξαλείψει την ύπουλη τρομοκρατική οργάνωση PKK και θα λογοδοτήσουν οι υποστηρικτές της εντός και εκτός χώρας», πριν στρέψει τα βέλη του κατά της Ελλάδας με άκρως προπαγανδιστική ρητορική.

«Η Ελλάδα φιλοξενεί τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του PKK», αναφέρει και δημοσιεύει παράλληλα και ένα βίντεο, ενώ συνέχισε απειλώντας μάλιστα τη χώρα μας πως θα τελειώσει η ατιμωρησία της!

«Από ένα υποτιθέμενο προσφυγικό στρατόπεδο εντός της ΕΕ, οι τρομοκράτες σχεδιάζουν επιθέσεις (συμπεριλαμβανομένων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας) εναντίον της Τουρκίας, συμμάχου του ΝΑΤΟ - όπως ακριβώς οι πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται νεκροί στο Αιγαίο», έγραψε ο Φαρεντίν Αλτούν, υπεύθυνος επικοινωνίας της προεδρίας της Τουρκίας και άμεσος συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Twitter.

«Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε την ατιμωρησία της Ελλάδας!», τόνισε.

Το μήνυμα του Φαρεντίν Αλτούν

Έσβησε το μήνυμα άμεσα

Αξίζει να σημειωθεί πως το μήνυμα του Αλτούν, μαζί με το προπαγανδιστικό βίντεο, έμεινε ενεργό στο Twitter για περίπου ένα τέταρτο, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο συνεργάτης του Ερντογάν «κατέβασε» την ανάρτησή του.

Πιθανόν αυτό να σχετίζεται με το προφίλ που προσπάθησε να «χτίσει» τα τελευταία 24ωρα η Άγκυρα, στο οποίο γινόταν λόγος για πρόθεση διαλόγου και αποφυγής των εντάσεων, όπου μηνύματα όπως αυτό του εκπροσώπου Τύπου της προεδρίας αναμφίβολα δεν συμβάλλουν ούτε στο ελάχιστο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Του έριξαν τη «χαριστική βολή στο κεφάλι» - Μισθωμένους εκτελεστές βλέπει η ΕΛΑΣ