ΕΘΝΙΚΑ

Αποκλειστικό βίντεο: Το Newsbomb.gr στο κράνος των αλεξιπτωτιστών – Από το ελικόπτερο μέχρι… παραλία

Αποκλειστικό βίντεο: Το Newsbomb.gr στο κράνος των αλεξιπτωτιστών – Από το ελικόπτερο μέχρι… παραλία

Οι εντυπωσιακές εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Newsbomb.gr.

Μαγνήτισαν τα βλέμματα οι αλεξιπτωτιστές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας το «θερμό» χειροκρότημα των θεατών και το θαυμασμό του τηλεοπτικού κοινού.

Για μια ακόμη φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν μήνυμα ισχύος, με τους Έλληνες να καμαρώνουν τα στελέχη των τριών Κλάδων να περνούν από την παραλία της Θεσσαλονίκης, με βλέμμα που αποτυπώνει αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Από τους Ευέλπιδες και τους Ικάρους μας, μέχρι τους ΟΥΚάδες, τους καταδρομείς και φυσικά το μαχητικό ΖΕΥΣ που εντυπωσίασε με τις διελεύσεις πάνω από το Θερμαϊκό, οι Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν μήνυμα σε όποιον σκέφτεται να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία.

Για πρώτη φορά, άκρως εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη των αλεξιπτωτιστών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι «βούτηξαν» από ελικόπτερο, με την ελληνική σημαία να ανοίγει και να προσγειώνονται μπροστά από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία παρέδωσαν την ελληνική σημαία.

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο μέσα από το ελικόπτερο και όλη τη διάρκεια της πτώσης μέχρι την παραλία της Θεσσαλονίκης. Τα πλάνα είναι άκρως εντυπωσιακά:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Παράνοια και χάος στο επίσημο τρέιλερ του Tiger King 2

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι γονείς της 16χρονης - Μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε 7 ημέρες

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»