ΕΘΝΙΚΑ

Επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα: Δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας - Θα πρέπει να λογοδοτήσουν

Επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα: Δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας - Θα πρέπει να λογοδοτήσουν
INTIME/ Φωτογραφία Αρχείου

Μετά το διάβημα στον Έλληνα πρέσβη, νέο παραλήρημα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μίλησε στο υπουργικό του συμβούλιο. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας» ανέφερε. 

Λίγη ώρα μετά το τουρκικό διάβημα στον Έλληνα πρέσβη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε τη «σκυτάλη» των προκλήσεων και μιλώντας στο υπουργικό του συμβούλιο επιτέθηκε με ένα νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας.

«Παρακολουθούμε τις προβοκατόρικες κινήσεις της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν είναι ίση με εμάς και δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας. Ξέρουμε ότι θέλουν να μας κάνουν να σπαταλήσουμε χρόνο και ενέργεια. Για τους Έλληνες πολιτικούς και τον ελληνικό λαό, αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι» ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο υπουργικό του συμβούλιο.

«Ξεχνούν τις μέρες που πανηγύριζαν για τη σφαγή της Τριπολιτσάς σαν ημέρα της νίκης τους και ακόμα δεν έχουν πληρώσει γι αυτό. Δεν είναι πρόοδος και τίμιο να κρύβεσαι πίσω από άλλους. Η στρατιωτική ανάπτυξη και η οικονομική βοήθεια δεν είναι αρκετή ώστε η Ελλάδα να φτάσει στο επίπεδό μας».

O Τούρκος πρόεδρος τόνισε ακόμα πως οι Έλληνες πολιτικοί σύντομα θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Ακόμα σημείωσε πως «οι ξένες δυνάμεις που συγκεντρώνονται στην Ελλάδα μοιάζουν σαν να εισβάλλουν σε αυτή. Αυτό θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους Έλληνες που τους χρησιμοποιούν σαν μαριονέτα και όχι εμάς».

Σχετικές ειδήσεις

Διάβημα Άγκυρας για «στρατιωτικοποίηση νησιών» - «Δεν απειλεί η Ελλάδα» η απάντηση του πρέσβη

Απάντηση Μηταράκη για τους 38 του Έβρου: «Δεν υπάρχει νεκρό παιδί, σε τουρκικό έδαφος οι μετανάστες»

Τεντώνουν το σχοινί με το Λαύριο οι Τούρκοι: Ανακάλυψαν και 2ο κέντρο εκπαίδευσης «τρομοκρατών»