ΕΘΝΙΚΑ

Ασεβείς και απολίτιστοι Τούρκοι: Παραβιάσεις και εμπλοκές ενώ η Ελλάδα θρηνεί τους δύο πιλότους

Ασεβείς και απολίτιστοι Τούρκοι: Παραβιάσεις και εμπλοκές ενώ η Ελλάδα θρηνεί τους δύο πιλότους

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ακόμα και στους πιο σκληρούς πολέμους όλοι σεβόντουσαν τις στιγμές που ο αντίπαλος θρηνούσε τους νεκρούς του. Όλοι, πλην των Τούρκων, που ακόμα και σήμερα δεν σέβονται τις στιγμές πένθους που βιώνει η πατρίδα μας για τους χειριστές του F-4 Phantom.

Κανένας σεβασμός, καμία ένδειξη συμπαράστασης. Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά πως δεν έχουν καμία σχέση με τον Πολιτισμό. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτούς που έχουν να επιδείξουν στην ιστορία τους μόνο σφαγές, γενοκτονίες, παιδομαζώματα και βίαιους εξισλαμισμούς, αλλά όταν μια χώρα πενθεί δύο νέα παιδιά, δύο νέους αεροπόρους, οφείλουν ακόμα και οι Τούρκοι να επιδείξουν τον πρέπον σεβασμό.

Αυτά βεβαίως για χώρες που δεν βασιλεύει ο τρόμος, για χώρες που δεν κυριαρχεί το δίκιο του «σουλτάνου», για χώρες που δεν μοιάζουν σε τίποτα με την Τουρκία, για χώρες που δεν βγάζουν το 2023 τις στολές του Ματζικέρτ πανηγυρίζοντας για τις μαζικές σφαγές που πραγματοποίησαν.

Στη γειτονική χώρα ο σεβασμός είναι άγνωστη λέξη και ο Πολιτισμός αγνοείται. Την ώρα που η Ελλάδα πενθεί τους δύο πιλότους της, το τουρκικό καθεστώς δίνει εντολή να γίνουν μαζικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου. Συνολικά 22 μαχητικά «έσπασαν» σήμερα το FIR Αθηνών 14 φορές σε σχηματισμούς των δύο τετράδων και 7 ζευγαριών, με τις παραβιάσεις να γίνονται σε όλο σχεδόν το μήκος του Αρχιπελάγους.

Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από Μοίρες ετοιμότητας καταδιώκοντας τους Τούρκους, που αρχικά αρνιόντουσαν να αποχωρήσουν. Ωστόσο, μετά από 12 σκληρές εμπλοκές και αερομαχίες, οι Τούρκοι έφυγαν και πάλι ηττημένοι με το «kill» να ηχεί βασανιστικά στα αυτιά τους.

Αίσχος από τουρκικό κανάλι: Χλευάζει τον Α/ΓΕΕΘΑ για την πτώση του Phantom F-4

Τουρκικό κανάλι δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου υποσμηναγού και την αγωνία εκείνης του σμηναγού που αγνοείται και βρήκε ευκαιρία να χλευάσει με αφορμή το τραγικό περιστατικό τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Πρώτα το τουρκικό Haber Global, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στρατηγού Φλώρου που έλεγε «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χάθει ούτε ένας κόκκος άμμου, ούτε μια ίντσα θάλασσας από την επικράτειά μας. Έχουμε την υπεροχή στον αέρα και στη θάλασσα».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια πέρασε στην είδηση της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ γυρίζοντας από το ρεπορτάζ σχολίασε «Αυτή είναι η κατάσταση τελευταία στην Ελλάδα η οποία λέει είμαστε ανώτεροι στον αέρα και στη θάλασσα, είμαστε έτοιμοι, αν έρθουν θα δουν».'