ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Κώστα Λαλιώτη

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Κώστα Λαλιώτη

Εμπρηστική ενέργεια σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (4/12) στην οικία, όπου διαμένει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης. Τι λέει ο ίδιος...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Από την έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα της εισόδου και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

«Η Δημοκρατία με τους Θεσμούς της και οι Πολίτες με τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους κατοχυρώνουν πάντα συμβολικά και ουσιαστικά ένα ακατάλυτο, αδιαπραγμάτευτο και ισχυρό κεκτημένο ζωής απέναντι στο ζόφο της τρομοκρατίας με την προκλητική βία και το διάχυτο φόβο της, με τις βομβιστικές επιθέσεις και τις εγκληματικές πρακτικές της», αναφέρει σε δήλωση του ο Κώστας Λαλιώτης και επισημαίνει πως: «Η απάντηση της Δημοκρατίας και των Πολιτών οφείλει πάντα να συνδέεται άρρηκτα με σθεναρή στάση, με υψηλό φρόνημα και με αταλάντευτη πίστη στις δημοκρατικές αρχές, αξίες και παραδόσεις».

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις