ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ο Δρίτσας αποκάλυψε τα ονόματα των επιβαινόντων μόνο σε ένα μέσο ενημέρωσης!

Απίστευτο: Ο Δρίτσας αποκάλυψε τα ονόματα των επιβαινόντων μόνο σε ένα μέσο ενημέρωσης!

Τα όσα συμβαίνουν μετά το δυστύχημα στην Αίγινα, μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν - Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσας, κάτω από την πίεση και την κατακραυγή της κοινής γνώμης και του Τύπου, αποφάσισε να δώσει τα ονόματα των συνεπιβατών του 77χρονου κατηγορούμενου με «εξωθεσμικό» τρόπο, μιλώντας μόνο σε ένα συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης.

Αντί δηλαδή να ακολουθήσει την προβλεπόμενη οδό μέσω γραπτής ανακοίνωσης του υπουργείου του ή μέσω δηλώσεων κοινής λήψης, ο κ. Δρίτσας αποφάσισε να αποκαλύψει τα ονόματα σε όποιο μέσο του κάνει κέφι... μέσω διαρροής.

Αν αυτό λέγεται σοβαρή πολιτική διαχείριση τότε είναι προφανές γιατί η χώρα βρίσκεται στο βούρκο.

Ο κ. Δρίτσας λοιπόν γράφοντας στα παιλαιότερα των υποδημάτων του τις οικογένειες των θυμάτων δεν είχε ούτε την πολιτική ευθυξία, ούτε βεβαίως το ανάστημα να εκδόσει γραπτή ανακοίνωση και να απαντήσει σε όλα τα καυτά ερωτήματα. Αντίθετα προτίμησε να αποκαλύψει τα ονόματα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες σε εφημερίδα που ο ίδιος επιθυμούσε λες και δεν πρόκειται για θέμα πανελληνίου ενδιαφέροντος, αλλά για μια προσωπική του υπόθεση που αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία.

Το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την κυβέρνηση που εκπροσωπεί.

Διαβάστε εδώ τα ονόματα των συνεπιβατών

Τα ερωτήματα για το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση παραμένουν ανοικτά.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Ο κ. Δρίτσας είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον ελληνικό λαό επίσημα και με ανοικτά χαρτιά και όχι κρυπτόμενος πίσω από μέσα ενημέρωσης.

Κύριε Τσίπρα, κύριε Πρωθυπουργέ της χώρας, αν οι υπουργοί σας αδυνατούν να διαχειριστούν καταστάσεις κρίσεων, σεβαστείτε τουλάχιστον τις οικογένειες των θυμάτων.

Σχετικές ειδήσεις