ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΤΩΡΑ: Τα κλειστά σχολεία αύριο, Τετάρτη (11/01) σε όλη την Ελλάδα (ΛΙΣΤΑ)

Καιρός ΤΩΡΑ: Τα κλειστά σχολεία αύριο, Τετάρτη (11/01) σε όλη την Ελλάδα (ΛΙΣΤΑ)

Ειδήσεις για καιρό:Η συνέχιση της κακοκαιρίας επιβάλλει να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας οι οποίες συνεχίζουν να πλήττονται από τον αντικυκλώνα «Αριάδνη».

Με τις χιονοπτώσεις και τις πολικές θερμοκρασίες να μην «εγκαταλείπουν» ακόμα τη χώρα, πολλές περιφέρειες και δήμοι αποφάσισαν ότι θα κρατήσουν και αύριο κλειστά τα σχολεία, προκειμένου να μη διακινδυνεύσουν την ασφάλεια των μαθητών.

Αναλυτικότερα:

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αθήνα

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον δήμο Αθηναίων, μετά την εξασθένιση των καιρικών φαινομένων, ωστόσο τρία συγκροτήματα δεν θα λειτουργήσουν, λόγω ειδικών προβλημάτων.

Πρόκεται για:

  • Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Σίνα 70. Το υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα υπέστησαν σοβαρή ζημιά, λόγω του παγετού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας η κεντρική θέρμανση.
  • Το 120ο και 38ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην οδό Κοκκερέλ 14 στην Άνω Κυψέλη, λόγω ολισθηρότητας του κατηφορικού δρόμου, των προαυλίων και των κλιμακοστασίων.
  • Το 24ο Γυμνάσιο και το 24ο Λύκειο Αθηνών, στην οδό Σούκα 3 στο Πολύγωνο, για τους ίδιους λόγους επικινδυνότητας για μαθητές και καθηγητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ωρωπού θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα, το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης και το Λύκειο Νέας Μάκρης στον Δήμο Μαραθώνος.

Σημειώνεται επίσης ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Πεντέλης θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Χαϊδάρι θα μείνουν κλειστές μέχρι τις 10 το πρωί όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια). Οι αίθουσες διδασκαλίας θα θερμανθούν από νωρίς το πρωί, ενώ θα έχει πέσει αλάτι στους γύρω χώρους για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης θα παραμείνουν κλειστά για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας. Στις Δημοτικές Ενότητας Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας οι Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν στις 9 π.μ.

Ο δήμος Ηλιούπολης αποφάσισε να μην λειτουργήσουν τα εξής σχολεία:

  • Νηπιαγωγεία: 12ο, 23ο, 8ο, 21ο, 5ο, 16ο, 3ο, 18ο, 9ο
    Δημοτικά: 8ο, 17ο. 5ο, 20ο, 3ο, 12ο
    Γυμνάσια: 2ο
    Λύκεια: 3ο

Το Ειδικό Σχολείο θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα. Όλες οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες, θα λειτουργήσουν κανονικά. Κανονικά θα λειτουργήσουν και όλα τα σχολεία στο Ίλιον όπως και στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα.

Επιπλέον, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα) λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί.

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε όλους τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού που έχει προκαλέσει προβλήματα στην υδροδότηση και τη θέρμανση των σχολικών μονάδων.

Ωστόσο, σε μερικούς δήμους οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στους δήμους:

  • Νεαπολής- Συκεών
  • Αμπελοκήπων Μενεμένης
  • Κορδελιού-Ευόσμου
  • Θερμαϊκού
  • Παύλου Μελά (εκτός από τους: Λιλιπούτειοι, Παραμυθούπολη και Ηλιαχτίδα)
  • Στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στο Πανόραμα και την Πυλαία, αλλά οχι στο Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι και το Φίλυρο).

Δεν θα λειτουργήσει το ΑΠΘ

Την αναστολή, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, των μαθημάτων και της λειτουργίας των υπηρεσιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για αύριο Τετάρτη αποφάσισαν οι πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος.

Το φοιτητικό αναγνωστήριο της κεντρικής βιβλιοθήκης θα λειτουργήσει κανονικά. Η πανεπιστημιακή φοιτητική λέσχη θα λειτουργεί σε μία από τις δύο αίθουσες, στην οποία έχουν αποκατασταθεί προβλήματα στο σύστημα θέρμανσης.

Οι υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Κλειστά τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Ηπείρου

Αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο δήμο Ιωαννιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί. Επίσης δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μετσόβου, Ζαγορίου, Κόνιτσας Πωγωνίου και Βορείων Τζουμέρκων.

Στο νομό Θεσπρωτίας τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και στους τρεις δήμους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών. Στην Πάργα, όπου το χιόνι φτάνει μέχρι τη θάλασσα, αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Στην ορεινή 'Αρτα, λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων στους δήμους Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραϊσκάκη θα είναι κλειστά τα σχολεία, ενώ θα εκτιμηθεί η κατάσταση και για την επόμενη ημέρα.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Κεντρική Μακεδονία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Στον δήμο Αλμωπίας Πέλλας, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, με εξαίρεση τον 1ο και 2ο Παιδικό Σταθμό Αριδαίας και τους παιδικούς σταθμούς Ξιφιανής και Ίδας. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Πέλλας. Ανοιχτοί θα μείνουν στην πόλη των Γιαννιτσών ο 1ος δημοτικός παιδικός σταθμός (Κολοκοτρώνη 18) και ο 3ος δημοτικός παιδικός σταθμός (Στράνζης 16 Α) καθώς και ο 2ος δημοτικός παιδικός σταθμός Κρύας Βρύσης και ο δημοτικός παιδικός σταθμός Πέλλας. Εκεί μπορούν να προσέρχονται και νήπια εγγεγραμμένα σε άλλους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς,οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ στη Νάουσα θα είναι κλειστά τόσο τα σχολεία όσο και οι παιδικοί σταθμοί.

Στον δήμο Πύδνας - Κολινδρού στην Πιερία, θα είναι κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί. Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στον δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Στον δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και ο δημοτικός παιδικός σταθμός Νέων Μουδανίων. Στον δήμο Πολυγύρου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, ενώ κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες και στον δήμο Σιθωνίας.

Ακόμα, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, στον δήμο Κιλκίς (όπου θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί) και στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Κλειστά όλα τα σχολεία στη Λάρισα

Σύμφωνα με απόφαση των τοπικών Αρχών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη, όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Παράλληλα, κλειστό θα παραμείνει αύριο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος της Σχολής.

Ποια σχολεία θα είναι αύριο κλειστά σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Αυξάνεται ο αριθμός των σχολείων της Πάτρας που δεν θα λειτουργήσουν αύριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δήμο, κλειστά θα είναι αύριο το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο 'Άνω Καστριτσίου, το νηπιαγωγείο και δημοτικό Σελλών, το 65ο νηπιαγωγείο και 59ο δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Βούντενης, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Καλλιθέας, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Αγίου Βασιλείου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Δρεπάνου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Αραχωβιτίκων, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Ψαθοπύργου.

Επίσης, στις 10:00 το πρωί θα ξεκινήσει η λειτουργία στο 1ο, 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Παραλίας, καθώς και στο 1ο, 2ο, 3ο και 4ο νηπιαγωγείο Παραλίας.

Ακόμη, κλειστά για τρίτη ημέρα θα μείνουν τα σχολεία στην Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα.

Στο δήμο δυτικής Αχαΐας, κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία στις κοινότητες Πηγάδια Σαντομέρι, Πόρτες, Μιχόι, Βελιτσές, Σπάτα και Μαζαράκι, ενώ στο δήμο Ερυμάνθου θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Στο δήμο Αγρινίου, δε θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στις κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου και Σκουτεράς.

Κλειστά τα σχολεία στην Αλεξανδρούπολη

Την άρση της μεσημβρινής απόφασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, να λειτουργήσουν κανονικά αύριο τα σχολεία στην πρωτεύουσα του νομού, προκάλεσε η πυκνή χιονόπτωση που σημειώνεται αυτή τη στιγμή.

Η Αλεξανδρούπολη μέσα σε λίγα λεπτά έχει ντυθεί στα λευκά καθώς το χιόνι καλύπτει τα πάντα λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να επικρατούν στην περιοχή.

Η ύφεση της έντασης των καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της ημέρας σε συνδυασμό με την προετοιμασία των συστημάτων θέρμανσης στις σχολικές μονάδες, οδήγησαν το μεσημέρι στην απόφαση να διεξαχθούν κανονικά αύριο τα μαθήματα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παραμένουν κλειστά από τη Δευτέρα.

Η αποψινή μεταβολή του καιρού με την εκ νέου έναρξη της έντονης χιονόπτωσης είναι μία ακόμη ένδειξη ότι το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και μέρες το Νομό, που πριν λίγες ώρες κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καλά κρατεί.

Κέρκυρα

Κλειστά τα σχολεία στη Μέση και Βόρεια Κέρκυρα

Την απόφαση να μη λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω του παγετού που επικρατεί στις περιοχές μετά την πρωινή χιονόπτωση, έλαβε και εξέδωσε αργά το απόγευμα η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα Πανδή «τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά λόγω της παγωνιάς, αλλά και της ολισθηρότητας στο οδικό δίκτυο, που προκάλεσε η επέλαση του χιονιά τις τελευταίες μέρες κυρίως στη Μέση και τη Βόρεια Κέρκυρα».

Κανονικά η λειτουργία των σχολείων στην πόλη της Κέρκυρας

Τα σχολεία στην πόλη της Κέρκυρας θα λειτουργήσουν κανονικά παρά την απουσία πολλών μαθητών, που αδυνατούν να μετακινηθούν.

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Κισσάμου

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη, το Δημοτικό Σχολείο Έλους και το Νηπιαγωγείο Έλους, καθώς όπως ανακοίνωσε ο δήμος Κισσάμου λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης που διατηρούνται στους δρόμους της περιοχής, είναι επικίνδυνη η πρόσβαση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη και σε συνεννόηση με τους προϊστάμενους Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζαρβάκη αντίστοιχα, οι μαθητές (Α' βάθμιας και Β' βάθμιας) από τον πρώην δήμο Ιναχωρίου δεν υποχρεούνται να προσέλθουν και αύριο (Τετάρτη), στα σχολεία τους. Οι μαθητές αυτοί θα είναι δικαιολογημένοι από απουσίες.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία των εξής περιοχών:

  • Κοζάνης
  • Εορδαίας (και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Βοΐου (και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Σερβίων Βελβεντού (και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Γρεβενών
  • Δεσκάτης
  • Καστοριάς (και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Άργους Ορεστικού (και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Νεστορίου ( και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)
  • Φλώρινας
  • Αμυνταίου
  • Πρεσπών
  • Βέροιας
  • Θεσσαλονίκης
  • Παξών
  • Νομού Μαγνησίας
  • Ζακύνθου
  • Βόλβης
  • Θήβας
  • Έβρου: Κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης αλλά και στη δημοτική ενότητα Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης. Θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο στις δημοτικές ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης.
  • Ηρακλείου: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών, τα εξής σχολεία του Δήμου Ηρακλείου: Νηπιαγωγείο Βασιλειών, Νηπιαγωγείο Αγίου Βλάσση, Νηπιαγωγείο Αγίου Σύλλα, Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία, Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίου, Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών, Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σύλλα, Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισσας, Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία και Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία. Τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Καβάλας
  • Σερρών
  • Χαλκιδικής (και οι παιδικοί σταθμοί)
  • Φαρκαδόνας (και οι παιδικοί σταθμοί)
  • Ηγουμενίτσας: Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, με απόφαση του δημάρχου Ηγουμενίτσας, διακόπτεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ στις δημοτικές ενότητες Μαργαριτίου, Συβότων και Πέρδικας, και για αύριο, Τετάρτη.
  • Δήμου Σικυώνων
  • Ξάνθης
  • Πρεσπών
  • Δ. Θερμαϊκού
  • Νέας Προποντίδας
  • Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας
  • Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά

Κλειστά τα σχολεία σε Μυτιλήνη και Λήμνο

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα νησιά της Μυτιλήνη και της Λήμνου.

Επίσης, στην Ικαρία δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ραχών και στη Σάμο οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου.

Κλειστά τα σχολεία στη Ζάκυνθο

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, μετά την απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Kολοκοτσά.

Εξ' άλλου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν, όπου είναι απαραίτητο, αντιολισθητικές αλυσίδες, ζητά από τους κατοίκους της Ζακύνθου και ιδιαίτερα των ορεινών χωριών του νησιού το τμήμα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, με σχετική ανακοίνωσή του.

Αναλυτικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα προβλήματα είναι έντονα στην ορεινή ζώνη της Ζακύνθου και ιδιαίτερα στις περιοχές Αγαλά, Κοιλιωμένο, Αγ. Λέοντα, Γύρι, Λούχα, Εξωχώρα, Μαριές, Κορίθι και Βολίμες (Παλαιός δρόμος Βολιμών), όπου επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και έντονη χιονόπτωση και αναμένεται το βράδυ και τις πρώτες πρωινές να δημιουργηθεί παγετός.

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Κισσάμου

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη, το Δημοτικό Σχολείο Έλους και το Νηπιαγωγείο Έλους, καθώς όπως ανακοίνωσε ο δήμος Κισσάμου λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης που διατηρούνται στους δρόμους της περιοχής, είναι επικίνδυνη η πρόσβαση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη και σε συνεννόηση με τους προϊστάμενους Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζαρβάκη αντίστοιχα, οι μαθητές (Α' βάθμιας και Β' βάθμιας) από τον πρώην δήμο Ιναχωρίου δεν υποχρεούνται να προσέλθουν και αύριο (Τετάρτη), στα σχολεία τους. Οι μαθητές αυτοί θα είναι δικαιολογημένοι από απουσίες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Σχετικές ειδήσεις